Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаЖенски ватерполоКлупска дешавањаНајновијеСпортско Друштво

Звезда – Палилула, борба за титулу уживо на нашем Јутјубу!

Звезда - Палилула за титулу

Реализацијом преноса друге утакмице финала плеј-офа Првенства Србије у ватерполу за жене Црвена звезда – Палилула настављамо са директним преносима на званичном Јутјуб каналу Спортског друштва Црвена звезда.

У недељу 10. јуна од 17,30 часова на званичном Јутјуб каналу СД Црвена звезда моћи ћете уживо да гледате борбу за трофеј шампиона Србије у ватерполу за жене између Црвене звезде и Палилуле која се игра на базену СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ у Београду.

Овај пренос ће Спортско друштво Црвена звезда реализовати у сарадњи са тимом сарадника окупљених око портала www.mojacrvenazvezda.net у жељи да омогући свим љубитељима спорта и навијачима Црвене звезде да уживо гледају утакмице наших одбојкашица, одбојкаша, рукометаша, кошаркашица, ватерполисткиња, ватерполиста и многих других екипних спортова, и да прате резултате Црвене звезде.

Останите уз нас.

Повезане вести

3 comments

Zvezda ooo ♥ јун 10, 2018 at 20:31

Kakva dominacija.Neka traje godinama.Živela ZVEZDA.

Reply
Goran јун 10, 2018 at 19:06

Osvojena titula! Peta uzastopna titula,peta uzastopna dupla kruna!

-5 Titula Sampiona Drzave
-5 Nacionalnih Kupova
-5 Duplih Kruna
-1 Medjunarodni Turnir
-1 Put Vicesampionke Regionalne Lige

Postajemo polako najbolji ZVK u Srbiji…

Reply
Goran јун 10, 2018 at 05:48

Pobedile devojke prvu utakmicu u gostima sa 9:4 treba danas samo d odbranimo tu pobedu od 5 golova i eto novog trofeja,nove titule i nove duple krune…Jos jedna pobeda i titula…

Reply

Leave a Comment