Moja Crvena Zvezda
Архива

Spartak : C.zvezda 1:2 (0:0) – kraj

Gradski stadion u Subotici

14. kolo Jelen Super lige

Spartak ZV : Crvena zvezda  1:2 (0:0) – kraj

Gledalaca: 5.000

Crvena zvezda: Stamenković, Mikić, Reljić, Addy, Tošić, Savio, Isah, Vešović, Kadu, Trifunović i Kaluđerović.

Prvo poluvreme susreta u Subotici okarakterisala je nepovezana i bezidejna igra našeg tima. Slobodno se može reći da su Subotičani bili mnogo bolji i samo nespretnost napadača domaćih i golman Stamenković krivi su što domaćin na odmor nije otišao sa rezultatskom prednošću. Mirić i Ubiparip su imali stoprocentne prilike u 2. , 3. i 16. minutu, ali se mreža Stamenkovića nije tresla.

Jedinu pravu priliku tokom prvih 45 minuta, naši fudbaleri imali su u 36. minutu. Gotovo pola minuta je trajala ta akcija crveno-belih, na kraju je Kadu opalio po lopti, ali je mladi golman Subotičana Aleksić fantastično intervenisao i poslao loptu u korner.

Početak drugog poluvremena nije doneo nikakvu promenu u sastavu našeg tima. Karakteristika početka drugog dela je da su se domaći povukli na svoju polovinu prepuštajući igru našim fudbalerima i pokušavajući iz kontra napada da nešto više učine.

Pola sata pre kraja susreta nema nikakvih promena. Imali su naši fudbaleri jednu priliku, ali je Tošić sa nekih 10-12 metara poslao loptu nebu pod oblake.

Konačno u 62. minutu i prva izmena. Umesto Kadua u igru ulazi Koroman.

Na centaršut Vešovića, Kaluđerović glavom šalje loptu tik pored desne stative golmana Aleksića u 64. minutu.

U 77. minutu iz jedanaesterca Spartak dolazi u vođstvo. Penal je skrivio Isah, a Torbica je bio precizan.

Konačno je Zvezda nakon primljenog gola zaigrala malo angažovanije i u 80. minutu nakon centaršuta Kaluđerovića, Koroman razantnim udarcem trese mrežu Aleksića za 1:1.

Apsolutni preokret već u 82. minutu. Udarac Isaha sa distance, golman Subotičana odbija loptu na nogu Kaluđeroviću koji trese mrežu za prednost crveno-belih od 2:1.

U finišu još dve izmene u našem timu. U 89. minutu Jevtić menja Vešovića, a u 90. Lazović ulazi u igru umesto strelca Kaluđerovića.

I pored bezvoljne i bezidejne igre naši fudbaleri su stiglo do važne pobede u Subotici. Evidentno je da se mnogo toga mora menjati u zimskoj pauzi.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.