Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Мелег Звездин!

Дејан Мелег

Дејан Мелег је нови фудбалер Црвене звезде! Некадашњи изданак школе и капитен Војводине и члан Ајакса је након неколико покушаја коначно на Маракани.

Мелег је прошао успшено прошао лекарске прегледе, а ускоро се очекује и званична потврда трнасфера.

Црвена звезда ће на име обештећења уплатити 300.000 евра турском Кајзерију. Мелегова примарна позиција је офанзивни везни – полушпиц, али адекватно одговара на свим позицијама у нападу.

Мелег (23) је прошао школу Војводине, дебитовао је са 17 година за први тим, и врло брзо је „пикиран“ од славног Ајакса. У јануару 2013.године је потписао за Ајакс, за који није одиграо ниједан званични сусрет. Био је на позајмици у Jong Ajax (30 утакмица/12 голова), другом тиму славног холандског клуба, а затим и у Камбуру (11/1), пре него што се у зиму 2015. вратио из Амстердама у Нови Сад.

Одмах је донео квалитет у редове Новосађана и фигурирао је као једна од највећих жеља Црвене звезде и Миодрага Божовића у летњем прелазном року 2016. и зимском 2017.године, али до трансфера није дошло.

Meleg u duelu sa Le Talekom

Након 66 утакмица и 18 голова други пут је напустио Војводину и прошлог лета прешао у турски Кајзери, за који није одиграо ниједан меч, па је логичан сплет околности био растанак и коначно долазак у Београд. И сам Мелег не крије задовољство што ће обући црвено-бели дрес.

Мелег је био члан златне генерације омладинаца Србије која је у Литванији 2013.године освојила златну медаљу. Момак из Бачког Јарка је тако постао осми играч из златне генерације који ће наступати за Црвену звезду.

За младу репрезентацију је одиграо 3 утакмице и био је члан екипе на прошлогодишњем ЕП до 21 године, али није одиграо ниједан меч.

Мелег је друго појачање и други капитен Војводине који је овог лета прешао у редове Црвене звезде. Први је и прво појачање, Душан Јованчић.

Врло брзо се очекује и званична потврда успешних преговора са Брагом око доласка Мелеговог саиграча из Кајзерија – нападача Николе Стојиљковића у Црвену звезду на позајмицу уз откуп уговора, а затим фокус на појачање у централном делу одбране.

Нису активни само доласци у Љутице Богдана. Након Ле Талека, Доналда, Аџића и Луке Илића, Урош Рачић ће ускоро и званично постати нови фудбалер Валенсије за 2.2 милиона евра и проценте од наредне продаје.

Повезане вести

14 comments

Bosko Stefanovic јун 11, 2018 at 17:49

Ovaj, gde god je bio nigde nije igrao! Ne misle valda da ce i on uspeti da zameni Donalda. Daj boze da tako bude.

Reply
LA[K]I јун 12, 2018 at 12:07

Ti ga onda nikada nisi gledao! Decko kidao dva puta u Vosi, a to zasto nije dobio sansu u Turskoj pitaj ljude iz Vose koji su ga tamo poslali da bi se ugradili u transfer! Svi znaju da je decko zeleo u Zvezdu, ali menadzeri su hteli drugacije. Danas je tu i ima da pokida u nasem dresu!!!

Reply
звездан јун 11, 2018 at 16:36

враћајте ђуричића

Reply
Petar јун 11, 2018 at 16:45

Sta ce nam? Igrac koji je Zvezdino dete, ali koji kad god ima Zvezdinu ponudu ona mu stoji na poslednjem mestu, da ima gde ako ga niko nece. Zvali su ga mali milion puta. Dve godine unazad i letnji i zimski prelazni rok on je nama potencijalno pojacanje. Mislim da ne trebamo da se ponizavamo toliko.

Reply
Душан НСЦЗ јун 11, 2018 at 17:18

Ђурича је класа, тип играча који нам треба и који може да се прода поново за лепе паре.

Reply
Petar јун 11, 2018 at 17:20

Nisam primetio

Reply
Petar јун 11, 2018 at 17:22

Naravo, to je moje misljenje. Ne planiram da ulazim u bilo kakve raspravke, ali mislim da je decko prevara od igraca. Slazem se da je klasa, ali za superligu. Ne znam bas da li bi on mogao da donese prevagu u ligi sampiona.

ziki јун 11, 2018 at 16:15

неби се сложио да нам фали само штопер ,треба намубојит играч средине терена гдје се не сдмије погријешити и једно пробојно крило

Reply
Petar јун 11, 2018 at 16:48

Rikardo Alves iz Olimpije postaje slobodan. Mozda nije losa solucija

Reply
epitalamus88 јун 11, 2018 at 16:12

Ako je bio Grofova zelja, onda ne moze da bude los igrac. On zna odlicno da proceni igraca. Jedino je problem sto je slabo igrao zadnjih godinu dana. Neka je sa srecom.

Reply
LA[K]I јун 11, 2018 at 16:08

Strasno dobar igrac! Jedan od boljih koje sam gledao u Srbiji. Bio je rezervista prosle sezone, trebace mu malo vremena da se vrati u formu, ali poznavajuci Miloje sredica ga on da bude TOP 🙂 Zanima me da li neko ima informacije vezane za stopera? Spominjao se Milunovic prethodnih dana i koliko sam upucen BATE je pristao, ali on se nebi vracao u Srbiju. Zna li neko nesta preciznije? Video sam danas vest da je Zvezda kontaktirala Dugalica iz Tosna. Ispao je sa klubom u drugu ligu Rusije, ali je osvojio kup. Ipak nece igrati Evropu jer mu se klub ugasio. Cuo sam cak i da je moguc Pantic iz kijevskog Dinama. Bice zanimljiv prelazni rok 🙂 Do sada je odlican, samo jos stoper hvali i spremni smo za Evropu!

Reply
окнарб јун 11, 2018 at 15:48

зашто се одустало од алексића?

Reply
Petar јун 11, 2018 at 16:50

Verujem da svajcarci traze lepo obestecenje. Fino je igrao tamo.

Reply
Dani јун 11, 2018 at 17:24

Nije se odustalo,Aleksic je odustao jer je dogovorio sve sa nama prosli prelazni rok to isto rekao upravi st.galena pa je Zvezda odustala a on zbog toga zavrsio na tribinama. Danas je u Turskoj na pregledima i ocekuje se potpis za Malatyaspor.

Reply

Leave a Comment