Moja Crvena Zvezda
Архива

Kristić:“Ništa bez Delija“

Aleksandar Kristić i Ilija Dobrić na konferenciji za medije u Subotici

Nakon poslednjeg zvižduka sudije u susretu u Subotici koji je označio i novi pobedu naših fudbalera, trener Kristić je otrčao ka tribini gde su bili smešteni navijači našeg kluba, poklonio im se u znak zahvalnosti i bacio šal koji je nosio tokom susreta.

Na konferenciji za medije, trener Aleksandar Kristić je izjavio:

– Prava prvenstvena utakmica, zanimljiva za gledanje. Obe ekipe su igrale čvrsto tako da je publika imala šta da vidi po veoma teškom terenu i hladnom vremenu. Uspeli smo da pobedimo posle preokreta i ovo je veoma važna pobeda. Zahvaljujem se igračima na čvrstoj, agresivnoj i borbenoj igri. Bilo je ovo možda i najkvalitetnija igra moje ekipe, a u tome je doprineo i Spartak. Moram da se zahvalim našim navijačima, došli su da nas bodre po hladnom vremenu. Ne bismo pobedili da nije bilo njih, ovu pobedu poklanjam njima i pokojnom navijaču Zelji.

Sa druge strane trener Subotičana Ilija Dobrić nije mogao biti zadovoljan rezultatom.

– Šta reći posle ovakvog poraza. Uspeli smo da povedemo, ali smo posle toga stali, nismo ispoštovali dogovor da igramo na isti način. Zvezda je pritisla, ulaskom Koromana dobila na probojnosti, ali primili smo za kratko vreme dva gola. Kasnije smo pokušavali da se vratimo, ali nismo uspeli. Po svemu viđenom danas mislim da smo zaslužili makar bod.

Повезане вести