Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовичић и Милић – Све иде по плану

У првој пријатељској утакмици у новој сезони Црвена звезда је на стадиону Слободе савладала Репрезентацију Ужица.

Бранко Јовичић се нашао у стартној постави, и пријало му је да после „сувих“ тренинга трчи за лоптом. Јовичић је успео и да се упише у стрелце.

— Излазимо из тешког периода, али први део припрема је увек такав. Знали смо шта нас чека, шеф нам је рекао да ће бити досадно и пуно свог трчања. Резултат није био у првом плану, најбитније је да смо се добро истрчали и да смо спремни за други део припрема у којем ћемо искористити те четири утакмице да се припремимо за квалификације. Гол који сам дао није ми у првом плану, важно је да су сви здрави и да се нико није повредио, да смо се истрчали по 45 минута. Међутим, недостајали су нам Пешић и Гобељић — нашалио се Јовичић.

И други стрелац Немања Милић истиче значај припремног периода, пре свега због стицања физичке спремности али и уигравања.

— Припреме су биле напорне, два пута дневно смо тренирали и тешке су нам ноге. Тако мора да буде ако желимо да направимо резултат ове сезоне. Стигла су појачања и полако се уклапају, верујем да ћемо бити спремни до прве квалификационе утакмице. Ово је била тренинг утакмица и најбитније нам је било да се истрчимо и видимо како стојимо. Може и боље, али не треба тражити длаку у јајету. Код гопа ми је Баиновић одлично асистирао, хвала му, мени није било много тешко да затресем мрежу — рекао је Милић.

Повезане вести

Leave a Comment