Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Бојана Миленковић прешла у италијански Скандићи

Бојана Миленковић

Репрезентативка Србије и досадашња одбојкашица Црвене звезде Бојана Миленковић нови је члан италијанске екипе Скандићи.

Након пет година проведених у сениорској екипи Црвене звезде Бојана ће каријеру наставити у једној од најјачих европских лига.

Миленковићева је са Црвеном звездом освојила Куп Србије 2014. године, а прошле године је дебитовала и за национални тим Србије са којим је освојила титулу шампиона Европе. Била је члан кадетске и јуниорске селекције Србије са којима је освојила бројне медаље.

У изјави за Спортски журнал Бојана је између осталог рекла: „Црвеној звезди бих се захвалила на сарадњи, на лепим тренуцима, сезонама! Дивно је што су сви из клуба увек били ту за мене. Тешко је рећи да ћу отићи, а да нећу заплакати.“

Екипа Скандићија се веома појачала за наредну сезону. Бојана ће у предграђу Фиренце играти заједно у друштву наше Јоване Стевановић, Бугарке Елице Василеве, док су останак потврдиле и Бразилка Адениција Да Силва, Доминиканка Бетанија Де ла Круз и шведска сензација, најбољи поентер Серије А прошле сезоне, Изабел Хак. У екипи је и неколико репрезентативки Италије (Босети, Малинов, Манћини, Папа…).

Одбојкашки клуб Црвена звезда и овим путем се захваљује Бојани Миленковић на свему што је учинила за клуб. Имали смо велику срећу што је носила црвено-бели дрес и с поносом ћемо увек истицати да је члан Црвене звезде!

Повезане вести

Leave a Comment