Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Четврто појачање: Милан Јевтовић!

Милан Јевтовић

На Маракани је у петак, 22. јуна, представљено и четврто Звездино овосезонско појачање.

Ради се о Милану Јевтовићу, крилном фудбалеру који је и зимус довођен у везу са Црвеном звездом.

Јевтовића је најпре представио спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

— Довели смо још једно појачање, реч је о Милану Јевтовићу, играчу који је рођен 1993. године и који је у Србији играо за Борац, потом је прешао у Анталију, неко време је провео на позајмици у Розенборгу.  Вратио се у Анталију и од данас је члан Црвене звезде. Ми смо Јевтовића желели и прошле зиме, тада се трансфер није остварио, али задовољство ми је што смо овог лета успели да завршимо све формалности. Јевтовић је играч изванредне брзине, покрива обе стране и има изразите голгетерске способности. Очекујем да у Звезди да доста голова, да помогне Црвеној звезди, а верујем да и она њему помогне да се до краја афирмише — рекао је Мркела.

Милан Јевтовић је са Звездом потписао уговор на 2+1 годину, а наш клуб није морао да плаћа обештећење.

— Хвала директопру на лепим речима, могу да кажем да је ово за мене један од најважнијих тренутака у животу и досадашњој каријери. Пресрећан сам што сам коначно стигао у Црвену звезду и тако остварио дечачки сан. Дошао сам да освајам трофеје и да играм са Звездом Европу, јер клуб као што је Црвена звезда то заслужује. Контактирали су ме и Розенборг и неки клубови из Шведске, али искрено, желео сам да дођем у Звезду и остварим свој сан, то је нешто што нема цену. Даћу све од себе на тренинзима и утакмицама како бих Звезди дао највише што могу — прве су речи Јевтовића.

Оно што се није догодило пре шест месеци, јесте данас.

— Постојала је могућност пре шест месеци, али неке околности се нису поклопиле. Сада сам пресрећан што се то у правом тренутку догодило јер верујем да ова екипа и овај тим може да понови сезону као што је била прошла, а надам се да може и много више. Клуб као Црвена звезда увек има највише могуће апетите, и надам се и искрено верујем да може да уђемо у Лигу шампиона.
Јевтовић је помно пратио дешава у Црвеној звезди претходне сезоне.

— Да, пратио сам сва дешавања и мало ми је криво што се трансфер није раније оствариио, прошла сезона је била невероватна, пратио сам и навијања и сва дешавања. Уз кума Јовичића ће ми све бити лакше, познајем и Гобељића, Жулета, стигао је и Душан Јованчић тако да нема проблема са уклапањем. На тренеру је да одлучи коју ћу позицију играти, могу и лево и десно — рекао је Јевтовић.

Повезане вести

2 comments

зики јун 23, 2018 at 00:48

преговара се с бибрасом натхом из цска

Reply
окнарб јун 22, 2018 at 19:47

мркела доведи моје највеће жељено појачање вукановића из напредка

Reply

Leave a Comment