Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Зоран Поповић потписао за Звезду

Зоран Поповић

Црвена звезда је у уторак, 26. јуна, добила и пето појачање овог лета. Уговор са Црвеном звездом потписао је голман Зоран Поповић који је претходне сезоне бранио за Бодо Глимт, у Норвешкој.

Пре првог интернационалног искуства (8 утакмица), Поповић је наступао за Вождовац у четири наврата (преко 150 утакмица), односно Напредак из Крушевца и Београд са Карабурме, док за Војводину није забележио минуте. Ради се о играчу рођеном 28. маја 1988. године.

Поповић је у сезони 2016/17 проглашен за најбољег голмана Суперлиге и био је у тиму сезоне Суперлиге, а најбољу партију пружио је управо против Црвене звезде у одлучујућој утакмицу за титулу шампиона.

Поповић је у клупским просторијама потписао дводогишњи уговор са шампионом Србије.

— Јако сам задовољан и пресрећан сам што сам, после месец дана преговора са мојим клубом из Норвешке, напокон део Црвене звезде! Желим  да се захвалим људима из Црвене звезде што су били упорни да ме доведу и сада ми предстоји да им се одужим добрим партијама и да дам све од себе, и то је управо оно што од себе и очекујем. Како због људи из Звезде, тако и због навијача који су ту и бодре овај клуб, највећи клуб на Балкану. Велика ми је част што сам део њега — рекао је Зоран Поповић по потписивању уговора.

Нови Звездин голман отпутоваће у Аустрију где ће се придружити својим новим друговима на припремама.

Повезане вести

3 comments

josif јун 27, 2018 at 12:14

BORJAN-STOJKOVIC,DEGENEK,SAVIC,RODIC-KRSTICIC,JOVICIC,EBESILJO-JEFTOVIC,BEN,STOILJKOVIC ovo je tim za novu sezonu jer posle kvalifikacija idu Radonjic i Pesic.Pozz

Reply
Veteran Sever јун 26, 2018 at 22:45

Ljudi, a sta se dogadja sa KK Crvena Zvezda? Da se nisno rasformirali?

Reply
звездан јун 26, 2018 at 16:51

има ли шансе да у случају да срнић нас напусти,доведемо чаврића?,пошто је и милић већ у год за продају.мислим да би одличан тандем био чаврић с јевтовићем по десној страни

Reply

Leave a Comment