Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Звездин тим одушевио у Сремској Каменици

Звездин тим одушевио у Сремској Каменици

Тим Џудо клуба Црвена звезда одушевио је на првом Првенству Србије за припаднике војске и полиције одржаном у Сремској Каменици.

Црвено-бели тим освојио је укупно пет медаља и то четири златне и једну сребрну. Позлатили су се Катарина Денић (до 78 кг, МУП РС Криминалистичко полицијска академија), Николаос Смилис (до 73 кг, МО ВС), Марко Вуковић (до 100, БИА), Светозар Стајковац (преко 100 кг, МУП РС Криминалистичко полицијска академија) и Ђорђе Блашковић (преко 100 кг, МУП РС, Жандармерија Нови Сад).

Подсетимо, Џудо савез Србије, озваничио је протоколом сарадњу са Министарством унутрашњих послова и Министарством Војске Републике Србије верификујући заједничку мисију и тимски рад на унапређењу српског спорта што је наишло на одушевљење џудока „у униформама“.

Импресиониран сам што сам део историје, учесник и победник првог такмичења овог типа у џудоу. Честитам Џудо савезу, пре свега председнику Ивану Тодорову, пиониру новог таласа српских џудиста и резултати не изостају – рекао је Марко Вуковић, представник БИА и златни до 100 кг, члан ЏК Црвен звезда.

Припаднице лепшег пола и овога пута су доказале да су једнако успешне у свим задацима које се поставе пред њих. Катарина Денић и овога пута осветлала је образ Криминалистичко полицијске академије из Београда као и матичног клуба, Црвене звезде.

Задовољна сам како сам радила, посебно што сам оба меча решила ипонима. Драго ми је да сам још једном оправдала поверење када је у питању Криминалистичко полицијска академија али и мој матични клуб Црвена звезда. Посебно бих истакла да смо као Академија остварили одличан резултат – истакла је Катарина Денић.

Повезане вести

Leave a Comment