Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Савић – Хватамо залет

Још једна утакмица без примљеног гола у Аустрији, и поново је један од запаженијих играча био Вујадин Савић.

Сигурност и мирноћа којом Савић плени на утакмицама преноси се и на остатак екипе.

— Драго ми је да сам поново одиграо једну добру утакмицу. Припремни је период, хватам форму као и сви играчи, мислим да су сви одиграли добро, а када цео тим одигра добро и нама из одбране је лакше. Битно је да смо се добро истрчали, ово је друга утакмица у Аусстрији и мислим да смо обе одиграли добро. Аполон игра слично Апоелу, па је то добро за нас да се што боље спремимо. Била је лепа провера, имамо још две и надам се да ћемо наставити овако — рекао је Савић, који је у другом делу играо у тандему са Стојковићем.

— На припремама овде имамо „проблем“ на штоперској позицији јер само смо нас тројица ту, Бабић, млади Ераковић и ја. Због тога некада неко мора да нам се прикључи и помогне, некада је то Гобељић, а некада Стојковић. Данас је то Жуле урадио, играо је са мном у пару и одлично се снашао. Добро је да знамо да може да игра и штопера — кроз смех каже Савић.

Вујадин је, као и цела екипа, гледао утакмицу Србија — Бразил.

— Сви смо гледали и навијали за Србију, и жао нам је што нисмо прошли. Мислим да смо одиграли коректну утакмицу против Бразила који је фаворит за освајање првенства. Имали смо својих шанси, али нисмо успели да их искористимо и да прођемо групну фазу. Нисмо се обрукали, играчи су часно носили дрес Србије и пуна подршка за њих — рекао је Савић.

Повезане вести

Leave a Comment