Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

„Dev Inno“ партнер РЛК Црвена звезда

Рагби лига клуб Црвена звезда је склопио још једно партнерство. Овога пута са аустралијском хуматнираном организацијом „Dev Inno“ које ће отворити нове иновативне могућности за пословање. Ово је значајна подршка за РЛК Црвена звезда који ради на томе да се опроба у такмичењима највишег ранга.

Партнерство доноси нову вредност спонзорима РЛК Црвене звезде кроз пословну мрежу, пословне радионице и годишњи пословни самит. Клуб ради на томе да изгради потенцијал за инвестирање и намерава да свој тим укључи у једно од РЛФ-ових професионалних такмичења и у новоформирано европско такмичење. Клуб такође разматра да се у 2019. такмичи и у Ладброкс челенџ купу, најстаријем такмичењу по нокаут систему у нашем спорту.

Посебно нам је задовољство да сарађујемо директно са организацијом „Dev Inno“ након њиховог спонзорског учешћа за Балкан Супер Лигу. Рагби лига на Балкану се великом брзином шири и улога Црвене звезде је у подршци Рагби 13 Федерацији Србије, наставку снажног развоја спорта и приказивања свету вредности рагби лиге у Србији, на Балкану и Европи. Наши циљеви су у потпуности фокусирани на развој игре у Србији заиста смо срећни да имамо бренд као што је Црвена звезда који нам помаже да лакше отварамо врата. Партнерство са организацијом „Dev Inno“ ће нам помоћи да створимо још могућности за младе момке и девојке из Београда да играју рагби лигу, али и да створимо могућност за менторски рад и развијање идеја – изјавио је Колин Клејвег, директор „Red Star Belgrade RLFC“.

Српски пословни сајам 2019. ће омогућити иностраним предузећима да идентификују и развију нове потенцијале у Србији и српским предузећима, истраживање нових могућности за стварање промета и тржишта за извоз широм света. Самит ће комбиновати еминетне излагаче и прилагођене радионице и омогућити умрежавања, пружити информације, инспирисати и водити српске компаније ка остваривању потенцијала широм света. Такође ће и страним предузећима пружити прилику да разумеју тржиште унутар Србије и ширег балканског региона.

Од 2017. године „Dev Inno“ је покренуо програм ,,Нови иноватори“ широм Аустралије, и тако обезбедио могућности за жене и омладину да развијају критички, креативни и предузетнички начин размишљања за будуће каријерне подухвате. Хуманитарна организација је недавно остварила сарадњу са Европском Рагби Лига Федерацијом и Балкан Супер Лигом како би имплементирала програм ,,Спорт за живот“ у средње-источној Африци и на Балкану. Ова нова сарадња повезаће перспективне предузетнике са иноваторима из Београда кроз радионице за развој вештина и менторски рад у циљу стварања каријере у пословном свету.

Ово је инспиративан и узбудљив пројекат за нас – изјавио је Дањел Мерикин, директор организације „Dev Inno“.

Ми ћемо искористити ново партнерство са РЛЕФ-ом и Балкан Супер Лигом да омогућимо особама из угрожених средина оптимистичнију будућност – додао је још један од директора организације „Dev Inno“, Шон Каминг.

Исто као што Црвена звезда омогућава својим играчима прилику да професионално играју, ми желимо да подржимо овај подухват и предузетнички дух и допринесемо да овако размишљају и будући лидери у Србији.

За више информација о могућим партнерствима са РЛК Црвеном звездом пишите на ckleyweg@kctt.com

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment