Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Милош Дегенек потписао!

Милош Дегенек

Црвена звезда је у четвртак, 5. јула добила још једно појачање на позицији штопера!

Доста се говорило о потенцијалном ангажману Милоша Дегенека, а данас су преговори окончани и Милош Дегенек је нови фудбалер Црвене звезде!

Аустралијанац, родом из Книна, потписао је са нашим клубом уговор на три године и већ од сутра ставиће се на располагање тренеру Владану Милојевићу.

— Ово је велика част за мене, долазак у овако велики клуб, највећи клуб на Балкану и за мене лично и моју породицу клуб за који смо одувек навијали. Од када знам за себе навијао сам за Звезду, а мој отац наравно дуго пре тога. Утисци су феноменални, одлично сам примљен од стране свих у клубу, почевши од председника па до осталих запослених. Радујем се новим изазовима и почетку моје каријере у Звезди. Моја очекивања су само да ћу дати свој максимум за овај дрес, јер ништа испод максимума не долази у обзир. Желим да остварим свој сан, сан клуба, али пре свега сан велике армије навијача и да се пласирамо у Лигу шампиона — рекао је Дегенек приликом потписивања уговора.

Дегенек је рођен 1994. године и до сада је наступао за други тим Штутгатда, Минхен 1860 и Јокохаму. Репрезентативац је Аустралије био је члан репрезентације која је играла на Светском првенству у Русији. Дегенек је наступао и за млађе селекције Аустралије, али и Србије, тачније за репрезентацију Србије до 19 година.

Повезане вести

6 comments

Hadži Dragan јул 5, 2018 at 21:56

Dobrodošao Miloše Delijo !

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 5, 2018 at 19:45

solidno pojacanje..mislim da ce mali Erakovic za 2g biti extra stoper i treba mu davati sto vise sanse kad god je mogucei tvrdim da je za 3 klase bolji od glodara milenkovica

Reply
Estrella Roja јул 5, 2018 at 18:43

Solidno pojačanje posebno što ima naš pasoš i otvara mesto strancu, ali meni i dalje neke stvari nisu jasne. Zašto smo dovodili Sumailu na pozajmicu od godinu dana, čoveka koji i da je pravi igrač prvi put igra u Evropi a period adaptacije je za takve igrače minimum godinu dana, pod uslovom da se ukolpe u sredinu. Mogli smo da potpišemo nekog mlađeg na par godina. Meni se čini da imamo četiri štopera između kojih je razlika u nijansama, a realno nam je trebao jedan koji će biti oslonac, koji bi činio boljim saigrače poput Le Taleka. Uz njega je Savić delovao po prvi put kao igrač koji ima neku svrhu, već kad bi igrali Babić-Savić to nije bilo ni približno dobro. Takođe, Stoiljković nije bolji od Pešića, a oslanjati se na taj dvojac protiv Kiprana je ubistvo s predumišljajem. Želim sreću Milošu i da bude iznenađenje poput Stojkovića prošle sezone.

Reply
Србин са Космета јул 5, 2018 at 18:32

Мишљења сам да ће бити право појачање!Уз то има и наше држављанство!
Млад је тако да ће нам и будући трансфер донети зараду!!!
Браво за управу и Милоја!

Reply
треба јул 5, 2018 at 17:03

може ли неко анализирати куп утакмицу прортив мачве.тешко смо разбијали њихов бункер .имамо ли сада играча који то може урадити или тај играч треба да дође .завршница нам је требала против и цска.спомињао сам вукановића.дечко разбија ,јак у дуелу ,не компликује ,намучио нашег стојковића

Reply
највећа јул 5, 2018 at 16:15

Добродошао Милоше!Да оставиш траг и да те здравље послужи .Гледао сам видео ,имаш брзину ,али само мирно износи лопту с нашег дијела терена.Надам се да није ово задње појачање јер Милоја рекао да за доброг играча увијек има мијеста.Доведите Крунића или Лазовића из Италије и нападача ако оде Пешић

Reply

Leave a Comment