Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Добрић и Лазић: Атрактивна група, али и јасан циљ

Првотимци Црвене звезде мтс Бранко Лазић и Огњен Добрић говорили су о жребу за Еврокуп који је у четвртак обављен у Барселони.

КК Црвена звезде мтс добио је своје ривале у Еврокупу. Црвено-бели су били смештени у првом шеширу пред жреб у Барселони и добили за ривале екипе Галатасараја, Улма, Бреше, Андоре и Монака. Квалитет екипа гарантује да ће навијачи Црвене звезде и наредне сезоне гледати веома атрактивну кошарку, а више о ривалима из групе А говорио је капитен Црвене звезде Бранко Лазић.

Атрактивна група у сезони Еврокупа која је изузетно јака гледајући све представнике. Никога не смемо да преценимо, али никако и да потценимо. У прошлости смо се састајали са неким ривалима, нису нам непознаница. Идемо корак по корак, екипа тек треба да се формира и појача. Чињеница је да ће и друге екипе формирати респектабилне саставе, али наш почетни циљ је јасан – желимо да остваримо пласман у наредну фазу – истакао је Бранко Лазић.

Своје виђење жреба у Барселони изнео је и првотимац Црвене звезде и репрезентативац Србије Огњен Добрић.

Еврокуп је ове године веома квалитетно такмичење. Група у којој смо ми је јако атрактивна са пуно добрих екипа и сигурно да ће наши навијачи имати прилику да и у наредној сезони гледају добру кошарку. Иако све екипе, укључујући и нас, тек треба да формирају своје ростере, наши противници гаје препознатљив стил игре па већ сада можемо да знамо шта нас очекује. Наша предност је свакако искуство које смо стицали претходних година играјући Евролигу. Искрено, мислим да је добро што смо вољом жреба избегли дуга путовања, искључујући можда Андору, а самим тим имаћемо више времена за припрему и тренинге – рекао је Добрић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment