Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Звезди признања на Београдској тренерској клиници

Београдска кошаркашка клиника

У дворани “Ранко Жеравица” одржана је традиционална “Београдска тренерска клиника”.

На семинару који 17. пут организује Удружење кошаркашких тренера Србије у недељу су уручена признања најуспешнијим тренерима домаћих такмичења у мушкој и женској кошарци.

Тренер ККЖ Црвена звезда Драган Вуковић, који је у сезони за нама освојио шампионске титуле у сениорској и јуниорској конкуренцији, и Ружица Карић, шампион Србије у пионирској конкуренцији, добитници су признања када је у питању рад у женској кошарци.

И у мушкој конкуренцији, највише признања добила је Црвена звезда. Шампиони Србије Миленко Топић (сениори), Бојан Ђерић (јуниори), Слободан Клипа (кадети) и Иван Павловић (пионири) добитници су у мушкој категорији.

Драган Вуковић и Дарко Рајаковић
Dragan Vuković i Darko Rajaković

Предавачи на 17. Београдској тренерској клиници били су Педро Мартинез – тренер Басконије, овогодишњи финалиста, а прошлогодишњи освајач титуле првака Шпаније са Валенсијом, Кајл Келер – Дугогодишње искуство стицао је као један од водећих асистената НЦАА тимова, Александар Џикић – актуелни тренер Будућности и Дарко Рајаковић – помоћни тренер Оклахома Сити Тандера, први тренер ван подручја Северне Америке, који је водио један развојни НБА тим (Тулса 66ерс).

Признање тренеру ККЖ Црвена звезда Драгану Вуковићу уручио је Дарко Рајаковић.

Повезане вести

Leave a Comment