Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кренули кадети

Кадети

Кадети Црвене звезде окупили су се данас на теренима Омладинске школе поводом званичне прозивке, чиме је за њих почела нова сезона. Шеф стручног штаба и некадашњи фудбалер нашег првог тима, Славољуб Ђорђевић на располагању има 22 играча и тројицу голмана.

540-kadeti-436.jpg

После обављених лекарских прегледа у Заводу за спорт установљено је да су црвено-бели спремни за терен, лопту и почетак припрема:

— Данас је била званична прозивка, обавићемо још нека тестирања на терену, а од понедељка почињемо са по два тренинга дневно. Седам дана ћемо тако радити у Београду, а онда 15. јула идемо на 14 дана у Терме Чатеж, где ћемо одрадити главни део припрема. Када се будемо вратили, радићемо на тактици, имаћемо пријатељске утакмице и обавити последње припреме пред почетак првенства, које нас очекује средином августа рекао је Славољуб Ђорђевић.

Генерација која је у прошлој сезони доминантно освојила Лигу млађих кадета Београда, покушаће да одбрани титулу Кадетске лиге Србије.

— Прво место би било циљ и да не бранимо титулу јер Црвена звезда увек иде на титулу. Годину дана су радили са мном, ове године очекујем да освојимо Кадетску лигу Србије, а онда да за годину или две неколико играча заигра у првом тиму. Изузетно су талентовани, али све зависи од њих. Црвена звезда има убедљио најбоље услове за рад у Србији, а можда и у региону и имају све што је потребно да буду најбољи. Ова деца и ова генерација то заслужују и убеђен сам да ће то показати на терену. Желим да буду здрави, да добро раде и да се развијају, а ако све буде било тако резултат ће сигурно доћи — закључио је тренер наших момака.

Осим самог фудбала, стручни штаб кадетске селекције нашег клуба брине и о понашању, образовању и ширењу заједништва. Играчи ће наредних дана добити правилник понашања на терену и ван њега, а од њих се захтева да у средњим школама буду најбољи и покажу шта значи бити члан Црвене звезде.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG јул 7, 2018 at 18:04

Idemo deco, da osvojite prvenstvo i igrate lepo kao i prethodne generacije. Eto me na svakoj vašoj utakmici iza južne tribine da vas bodrim. Napred Zvezda!

Reply

Leave a Comment