Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Тренинг па тест утакмица

Звездин тест против Графичара

Половина наших првотимаца одрадила је овог поподнева тренинг, а после њега уследила је тест утакмица са нашом филијалом, екипом Графичара.

Фудбалери Црвене звезде победили су Графичар резултатом 2:0. Голове су постигли Хајдин и Јовељић.

Стручни штаб Црвене звезде искористио је ову прилику како би се нови играчи упознали и уиграли са екипом. Првенствено је ово била шанса и тест за новајлије Сумаилу и Дегенека да први пут наступе заједно, јер су на овој утакмици били штоперски тандем. Уз њих су се на терену нашли млађи фудбалери, као и они који су имали мању минутажу током претходних пријатељских мечева.

Црвена звезда наступила је у саставу: Поповић, Хајдин, (Ераковић), Сумаила, Дегенек, Терзић, Милијаш, Гојков, Николић, Павков, Цветковић, Јовељић.

Екипа Графичара припреме је почела прошлог петка. Оно што може да радује све Звездаше јесте чињеница да су наши фудбалери забележили победе и на свим претходним пријатељским мечевима, тако да је у данашњем тест мечу остварена шеста победа.

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 јул 8, 2018 at 13:37

MILOJEVIĆU NAPRAVIO SI VELIKU GREŠKU U VEZI HAJDINA . DA TERZIĆ I ERAKOVIĆ BUDU NA SPISKU A ON NE ??? ZAR ĆEMO SA OMLADINCIMA U EVROPSKA TAKMIČENJA ? JOŠ IMA VREMENA DA ISPRAVIŠ GREŠKU,HAJDIN JE ODLIČAN IGRAČ,BRZ PRODORAN,IMA ODLIČAN CENTARŠUT I VISINU,NEMA MNOGO TAKVIH IGRAČA.

Reply
Boban јул 9, 2018 at 19:34

Gde si pročitao da nije na spisku?Hajdin je bio jedan od najboljih na pripremnim utakmicama.

Reply

Leave a Comment