Emotivan oproštaj Bojane Milenković

Doskorašnja odbojkašica Crvene zvezde Bojana Milenković posetila je klub i oprostila se od crveno-belog dresa.

Susret Bojane i članova kluba bio je vrlo emotivan, a tom prilikom Ana Avramović, gerenalni direktor OK Crvena zvezda, uručila joj je prigodan poklon, kao i dres u kojem je nastupala.

Bojana Milenković će od naredne sezone igrati za italijanski Skandići.

Napravila sam jedan veliki korak u daljoj karijeri, da iz srpske lige odem u jednu od najboljih liga sveta. Moja porodica i ja smo presrećni što se toga tiče. Još uvek nisam svesna da idem u Italiju, ali zaista sam presrećna i osećaj je neverovatan – rekla je Bojana.

Pročitajte još  Terzić - Ostvaren životni san

Ona je poslednjih šest godina provela u našem klubu, a za prvi tim je zaigrala 2013. godine.

Dugo godina sam provela u Crvenoj zvezdi. Zahvalila bih se svima u klubu, upravi, trenerima, saigračicama, svima koji su bili tu sve ove godine. Nikakav problem nisam imala, uvek su mi izlazili u susret šta god da mi je trebalo. Veoma sam im zahvalna i sigurno je da ću se jednog dana vratiti – poručila je Milenkovićeva.

Pročitajte još  Pozovi „J“ radi pobede!

Odbojkaški klub Crvena zvezda još jednom zahvaljuje Bojani Milenković na svemu što je učinila za klub. Imali smo veliku sreću što je nosila crveno-beli dres i s ponosom ćemo uvek isticati da je član Crvene zvezde!

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 
  Subscribe  
Obavesti me o