Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Фудбал

Награђивање се наставља!

Ближи се прва утакмица Црвене звезде на Маркани ове сезоне, а Звездини навијачи ужурбано купују сезонске улазнице.

Црвена звезда и даље награђује сваког 50. купца сезонске карте. Јубиларни купац данас је био један дечак. У питању је Зоран Лале који је у друштву свог оца на стадион дошао како би купио породичну сезонску карту. Он је, такође, у Ред Стар шопу добио вредну награду — дрес Црвене звезде!

Акција у којој сваки 50. купац добија на поклон дрес биће настављена и убудуће. Уз мало среће, можда уз купљену сезонску карту са највећег српског стадиона изађете и са неочекиваним вредним поклоном!

ВАЖНО УПУТСТВО:

1. Свако ко купује сезонску карту мора да буде члан нашег клуба са плаћеном чланарином. У случају да нисте члан моћи ћете на лицу места да обновите чланарину. Чланарина се уплаћује директно на рачун фондације клуба, и плаћање је у кешу.
2. Због нових строгих правила УЕФА обавезно је да свака сезонска карта има одштампано име и презиме власника ради спречавања злоупотребе.
3. Обавезно понесите личну карту ради идентификације, а пожељна је и стара сезонска карта због лакше обнове истих места на стадиону.

ЦЕНЕ:


Захваљујући почетку сарадње са Мастеркард, свако ко плати сезонску карту Мастеркард картицом у просторијама чланства на стадиону добиће одмах и награду у Ред Стар Шопу-у и то у виду дреса, мајице, шала или качкета, зависно од трибине за коју је купио сезонску карту.

Захтеви за породичне улазнице се примају сваког дана, и то за децу до 15 година. Због УЕФА захтева израђују се са фотографијом детета уз документ који доказује да деца имају испод 15 година (ђачка књижица или Извод из матичне књиге рођених).

Димензије (формат) дечије фотографије:
висина – ширина 2цм – 1.8цм (1,000пx – 900пx)

телефони: 011/3675-162, 011/3675-163, 011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
сајт: www.budideozvezde.rs

Буди део Звезде!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о