Већина полазника кампа одлучила је да настави са веслачким тренинзима након завршетка кампа. Током лета они ће тренирати три пута недељно (понедељак и четвртак од 10.00 и суботом од 16.00), а овом прииком позивамо и остале дечаке и девојчице који су заинтересовани да се прикључе овој групи и почну да тренирају веслање.

Све информације могу се добити на телефон 063/457274 (тренер Петар Иброчић).

Прочитајте још  "Недељни рапорт" - 2 бода, специјалац и тактички промашај

Други пут ове године Веслачки клуб Црвена звезда организовао је бесплатни веслачки камп за београдске основце и средњошколце. Камп је трајао 14 дана, од 16-30. јуна а учешће је узело 30 дечака и девојчица узраста од 2002-2007.годишта.

Током кампа сви учасници су прошли основну веслачку обуку у веслаони, на веслачким ергометрима и школским чамцима-галијама. Сем веслања на сваком тренингу су биле укључене и друге спортске активности (фудбал, кошарка, одбојка на песку, стони тенис). Последњег дана кампа направљено је такмичење на веслачким ергометрима након чега је уследила мини журка поводом успешног завршетка кампа.

Текст на сајту СД

Прочитајте још  Партизан - Црвена звезда 1:1
Подели

Коментари

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о