Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Очекивања пред Спартакс

У табору фудбалера Црвене звезде провејава оптимизам пред прву утакмицу у новој сезони.

Нико не жели да потцени ривала, али сви су убеђени у успех и такво расположење пренело се и на новајлије.

Милош Дегенек верује да ће сутра квалитет бити пресудан.

— Очекујем од екипе да ће дати максимум, сви смо спремни за сутрашњу утакмицу и очекујемо да ћемо победити и овде, и у Београду. Гледали смо их и не треба никога потценити, добра су екипа, али мислим да смо ми квалитетнији и да ће то бити основна разлика сутра. Осећам се физички супер, осећам се добро и у екипи, лепо су ме примили саиграчи тако да сам спреман за сутра — рекао је Дегенек.

И Звездин нападач Никола Стоиљковић сматра да ће Звезда већ сутра бити на нивоу, али и да ће бити све боља како време буден пролазило.

— Очекујем да остваримо позитиван резултат и да утакмицу на нашем стадиону дочекамо у добром расположењу. Гледали смо их јуче, мислим да је то добра екипа, чврста, и да морамо да будемо максимално опрезни и да уђемо потпуно фокусирани у утакмицу. Очекујем да се још боље уиграмо за све оно што нас чека у сезони. Одлично се осећам, спреман сам, имао сам мали проблем са задњом ложом, нисам тренирао, али сада сам спреман — јасан је Стоиљковић.

 

Повезане вести

1 comment

треба јул 10, 2018 at 19:24

само да неко не каже да имамо задовољавајући играчки фонд.ако нас напусти радоњић кога може замијенити реално?било би то превише јер отишао је већ пешић ,спрема се срнић.очекивао сам још странца на крилу иако може донекле то учинити јефтовић али ће му требати још да уђе у форму

Reply

Leave a Comment