Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић – Очекујемо велику подршку

Фудбалере Црвене звезде већ за четири дана играју реванш меч у Београду против Спартакса у оквиру првог кола квалификација за Лигу шампиона. Наш везиста Ненад Крстичић истакао је да очекује много лакши посао у Београду.

 

– Сада је најбитније да се добро опоравимо и да се припремимо за раванш. Било је тешко на мечу у Риги за игру, тешко време нас је дочекало на нашој првој утакмици у сезони. Зато смо сада фокусирани само на своју игру и на то да се што боље припремимо и пружимо најбољу партију у уторак увече. Сада смо упознали противника, знамо шта можемо да очекујемо и сигуран сам да ће нам бити много лакше на реваншу у Београду. Штета је што имамо неколико повређених играча, али надам се да ће се и они опоравити до утакмице. Сигурно ће екипи значити неколико додатних дана да се још уиграмо. То је посебно важно за појачања – рекао је Крстичић.

Звездин везиста не очекује да ће се игра екипе Спартакса разликовати од оне коју су приказали у Риги.

– Не верујем да ће се екипа Спартакса приказати у другачијем светлу, њихова игра је оријентисана на дефанзиву. Сви стоје позади и чекају контру. На нашем стадиону и пред нашим навијачима са таквом игром немају шта да траже, ми идемо на победу. Требало је већ да забележимо победу и у првом мечу, нажалост није се то десило, али сада ћемо на Маракани поправити утисак. Идемо на победу и  верујем да ћемо се добро показати.

Подршка навијача је оно што ће и у новој сезони бити ветар у леђа нашим фудбалерима.

– Већ смо показали протекле сезоне да на нашем стадиону можемо све уз подршку навијача. Очекујем одличну атмосферу, подршку са трибина каква је увек на нашим утакмицама, а сигуран сам да ће све то донети нову победу – поручио је Крстичић.

 

Повезане вести

Leave a Comment