Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јованчић – Из дана у дан све бољи

Напоран рад екипе Владана Милојевића присутан је на сваком тренингу. Прво појачање црвено-белих у овом прелазном року Душан Јованчић истиче да ће се предан и дисциплинован рад његовог тима показати већ на првој утакмици на Маракани која је на програму у уторак.

– Сваки тренинг је, посебно новим играчима, нова прилика за доказивање. Мени још више значи јер сам изашао из повреде па се сада враћам нормалном раду са екипом. Што боље радимо на тренинзима, резултати ће се видети на утакмицама. Када дођу нови фудбалери неопходно је неко време да се сви уиграмо и упознамо што боље једни друге на терену. Сигуран сам да се у нашој игри из дана у дан види напредак, а то ћемо најбоље доказати у уторак на Маракани – рекао је Јованчић и наставио:

– Чекам дебитантску утакмицу у Звездином дресу, то је огромна ствар за сваког фудбалера. Сигуран сам да је играти на Маралани пред Делијама изузетна част, као и да пун стадион много значи нашој екипи. За оне клубове који нису навикли на такву атмосферу ватрена подршка је сигурно отежавајућа околност. Ретко где се среће атмосфера као на Маракани и сигуран сам да екипи Спартакса неће бити свеједно када изађу на терен и зато треба да искористимо већ прве минуте да их нападнемо.

За три дана наше фудбалере очекује реванш меч против летонског Спартакса.

– Прва утакмица је увек најтежа у сезони, то се показало сада и на нашем примеру. Предност пред реванш на Маракани нашој екипи сигурно ће бити то што смо сада и на делу много боље упознали противника, као и чињеница да је остало још времена да се на тренинзима додатно уиграмо,још боље припремимо и прођемо даље. То се од нас очекује.

Звездин везиста очекује да ће екипа Спартакса бити пођеднако дефанзивна и у реванш мечу.

– Другачији је терен, наш је много већи у односу на онај на коме је Спартакс навикао да игра и зато ће им можда овде бити теже да се бране. И поред тога сам уверен да ће на нашем стадиону они играти још затвореније, биће фокусирани само на одбрану и чекаће своју шансу из контранапада да дају један гол. Ми им то нећемо дозволити, уколико отворимо утакмицу на време, постигнемо рано погодак сигурно неће бити проблема – поручио је Јованчић.

Повезане вести

2 comments

кса јул 14, 2018 at 13:38

има ли шансе да доведемо мирка иванића да замијени милијаша,он би супер упошљавао боачиа а мислим са ће пресудну у овој сезони бити форма ебисилија и мелега

Reply
Aki јул 15, 2018 at 06:41

nazalost nista ni od ivanica ni od boaci

Reply

Leave a Comment