Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Маик Цирбес се вратио!

Маик Цирбес

Маик Цирбес поново ће носити дрес Црвене звезде!

Велико појачање за КК Црвена звезда! Некадашњи центар Црвене звезде мтс и репрезентативац Немачке, Маик Цирбес враћа се на Мали Калемегдан, пошто је са црвено-белима потписао једногодишњи уговор!!!

Маик Цирбес се враћа на место свог највећег успеха, јер је током две сезоне играња за Црвену звезду мтс освојио пет трофеја, и стекао статус једног од најбољих центара у Евролиги и АБА лиги.

Након наступа за Црвену звезду мтс Маик је одиграо једну сезону у Макабију из Тел Авива, док је претходну провео у Бајерну из Минхена.

Повратком немачког центра, Црвена звезда мтс је добила додатну чврстину и квалитет у рекету, али и играча коме као странцу неће бити потребна додатна адаптација, и који зна шта значити носити дрес црвено-белих.

Повратком Маика Цирбеса, Црвена звезда мтс је значајно и додатно ојачала центарску линију за такмичарску сезону 2018-2019.

О даљим активностима у прелазном року и формирању тима за такмичарску сезону 2018-2019 КК Црвена звезда мтс ће се оглашавати искључиво преко клупског сајта и осталих друштвених платформи КК Црвена звезда мтс.

Добро дошао назад, Маик!

Повезане вести

8 comments

зики јул 17, 2018 at 18:52

хоћемо немању бијелицу

Reply
Estrella Roja јул 17, 2018 at 17:05

Pratio sam utakmice Bajerna upravo zbog njega i Jovića. Dok je Jović i pokazao delimično zbog čega je imao prednost u odnosu na američke crnce, Cirbes je delovao kao početnik, još gore nego u prvih par meseci kad je stigao u Zvezdu. Mislio sam da će dolazak Radonjića biti pravi podsticaj da se vrati u formu, međutim, očigledno da taj pad u karijeri ima kontinuitet. S druge strane, da je nastavio igre iz poslednje sezone u Zvezdi nikad ga ne bi gledali u našem dresu. Želim mu svu sreću i da zablista, samo ostaju izvesne rezerve prema onome da li uopšt kod njege postoji više ta iskra sa kojom bi se vratio pokrenuo i izašao iz letargije. Nova devojka i tetovaža bi mogle da budu korak u dobrom pravcu, hehe.

Reply
Loki јул 17, 2018 at 17:56

Sad sve zavisi od Cirbesovog karaktera! Da li on zeli da spasava karijeru ili da se prepusti da ona nastavi vratolomni pad, a on da se bavi tetovazama, startovanjem devojaka i tucama sa bivsim curama po klubovima!!! Izgleda da mi ne mozemo finansijski da dovedemo optimalno spremnig igraca, jer Tomic sad juri Tila koji je za dve godinr i Olimpijakosu odigrao 4 utakmice takoreci…Pokusavamo za manju kintu da revitalizujemo karijeru onima koji su igracki u kanalu i tako i mi imamo koristi…Ne znan…od tih „ukanalisanih“ meni bi najvise lego Miler…Kvinsu mu valjda bese ime… I mislim da Feldina i Lesora ne treba prodavati!!! Kakvi su takvi su…bolji su od svih ostalih sutera i centara koje trenutno imamo.

Reply
кса јул 17, 2018 at 16:41

одлично али питање је у каквој је форми .када би украли поповића из будућности или вратили јовића.морамо имати бар двојицу добриш шутера с еуро лигашким искуством

Reply
ivan niksic јул 17, 2018 at 15:55

Odavno ljepsu vijest kad je u pitanju KK Crvena Zvezda u pogledu pojacanja nisam cuo! Dobrodosao Majk opet u svoju i nasu kucu i svetinju i konacno jedno Bravo za upravu!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 17, 2018 at 14:41

super..dobrodosao

Reply
Ivan јул 17, 2018 at 14:37

BRAVO!!!

Reply
Ivan јул 17, 2018 at 14:37

BRAVO!!!

Reply

Leave a Comment