Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Позови „Ј“ ради победе!

Ј

Головима Јованчића, Јовељића и Јевтовића Црвена звезда је стигла до прве победе у првенству! Сва тројица фудбалера, игром случаја, презивају се на Ј.

— Одиграли смо добру утакмицу, створили смо велики број шанси, постигли три гола и на крају победили. Заиста сам срећан и задовољство ми је што сам постигао гол на дебију на Маракани. Искрено, овако сма замишљао свој деби пред Звездиним навијачима, тако да сам остварио свој сан. Гол посвећујем породици. Надам се да ћемо наставити у овом ритму и да ћемо играти све боље. Задовољан сам како сам одиграо, имамо велики фонд играча и свако ће покушати да искористи прилику када је добије. И Јованчић је добро одиграо, постигао је гол, ми нови играчи смо одлично прихваћени, осећамо се као да смо дуго овде и лакше нам је да играмо — рекао је Јевтовић после утакмице.

Душан Јованчић је такође успео да постигне гол, иако то не чини често.

— Много ми значи што сам на дебију дао гол, али и што смо победили и направили добру увертуру за Судуву. Пробали смо да нападнемо од почетка, они су имали стативу, али ми смо до краја били бољи и заслужено победили. Другим голом смо отклонили све дилеме око победе. Нисам очекивао гол, не постижем их често, али много ми је драго што се то десило. Значи нам и што нисмо примили ниједан гол у ове три утакмице. Наша тактика није да бранимо свој гол него да постигнемо гол више, то ћемо покушати и у уторак — рекао је Јованчић.

Дејан Јовељић је на овој утакмици наставио оно што је започео у завршници претходне сезоне.

— Битно је да смо лепо започели сезону и да се нико није повредио. Идемо даље, брзо нас очекују нове утакмице, наставићемо напорно да радимо. Много ми значи гол, за голове живим, они су мој живот, пресрећан сам. Посвећујем их породици и навијачима. Доста је нових играча данас играло, сви су се одлично показали, честитам и Душану и Милану на головима. Хвала Ебисилиу на асистенцији, мислим да сам рутински реаговао, послао голмана на другу страну и затресао мрежу — рекао је Јовељић.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG јул 21, 2018 at 10:19

Ne samo zbog golova,ali ova trojica su uz Gobelju,sinoć bili najbolji.

Reply

Leave a Comment