Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Поповић – Привилегија је бити део Звезде

На премијерном мечу у Суперлиги Србије у сезони 2018/19. први пут се међу стативама Црвене звезде нашао голман Зоран Поповић. Како се снашао довољно говори чињеница да ниједном није вадио лопту из своје мреже. 

– Велика ми је част што сам део Црвене звезде. Утакмица са Динамом је за мене представљала велико задовољство, привилегија је носити црво-бели дрес. Није било треме ни нервозе код мене ни пре, а ни током утакмице. Имам доста искуства у домаћем фудбалу тако да сам био уверен да ћемо данас забележити победу. Ни у једном тренутку нисам сумњао ни у себе ни у своје саиграче – рекао је Поповић.

Није било много дешавања пред голом Црвене звезде с обзиром на то да је екипа Динама била фокусирана на дефанзиву.

– Некада је то олакшавајућа околност за голмана, мање је искушења, али није лако одржавати концентрацију на високом нивоу када немаш посла. Мораш помно да пратиш игру у сваком тренутку, где год лопта да се налази. Могу да будем задовољан својим дебијем јер смо победили, одиграли смо добру утакмицу и нисмо примили гола. Драго ми је што се шеф на делу уверио да може да рачуна на комбиновани састав.

Уз Поповића, на терену су се нашла још петорица новајлија.

– За сада све функционише одлично, ми нови играчи смо заиста одлично прихваћени. Својим залагањем и радом трудимо се да оправдамо поверење свих у клубу. Најбитније је да свако од нас у сваком тренутку да све од себе за Звезду и неће бити проблема – поручио је Поповић.

Повезане вести

Leave a Comment