Moja Crvena Zvezda
Архива

Петковић: „Није дошло до конфликта“

Никола Петковић је у први мах од многих медија добио статус негативца после дербија. Многи су писали да се он нашао у сукобу са Мезенгом, што је он и сада демантовао.

Није дошло до конфликта, само смо коментарисали нешто око затварања играча, потпуно небитно. Преко главе ми је ваших прича да сам проблематичан, заобиђите ме у причи о сукобима. Сморили сте. Нисам играо два месеца, а реч нисам рекао.

Повезане вести

41 comments

Vracarac нов 28, 2011 at 23:55

prvo da odu VESIC pa onda ADZIC, pa tek onda da se uvodi red u tim, a ja sam licno za to da se puste nasa deca, plus petkovic, Mikic, Lazovic, kao u vreme Miljana pa ispocetka

Reply
predrag нов 28, 2011 at 22:36

Sto,jel ono ne smeju da se druze da drugim igracima?..daj molim te gde ti zivis..derbi je jedno,a ovo nesto sasvim drugo..

Reply
goran нов 28, 2011 at 22:52

ok dali je po tebi normalno da pustas igraca hladnokrvno da ide na tvoj gol ja sam malo stariji secam se derbija kada se igralo lopta moze da prodje ali igrac ne varnice su sevale a sada ni da ga ga pipne

Reply
predrag нов 29, 2011 at 11:07

slazem se,ne treba ga pustiti,kao sto sam i rekao treba vise trcati,boriti se..dati sve od sebe..a,ne izgubiti na ovakav nacin.

Reply
predrag нов 29, 2011 at 11:09

slazem se ,nije ga trebao pustiti..kao sto sam i rekao treba vise trcati,boriti se,dati sve od sebe..a,ne izgubiti na ovakav nacin.

Reply
goran нов 28, 2011 at 21:01

TREBALO BI DA SE PROVERI POCINJEM DA SUMNJAM IGRACI PARTIZANA STALNO PRICAJU KAKO IMAJU PRIJATELJE U ZVEZDI MEDJU IGRACIMA KOJI NECU DA GRESIM DUSU ALI SAPLICU ZVEZDU

Reply
samo нов 28, 2011 at 15:54

Tuce je bilo.

Reply
vlado нов 28, 2011 at 14:09

Da je u subotu istrcalo 11 Petkovica na Marakanu sad bi mi pricali drugu pricu. Momak ima srce i m.da. Probijo je po lijevoj strani citavo vrijeme i zatvaro sve nazad, 2 ili 3 puta skinuo zicere nakon ispadanja nasih nespretnih stopera. Sta je obeco pred derbi to je i ucinio, borio se kao lav i nije protivnike stedio i mislim da ne zavrijedjuje negativnu paznju koja mu se servira u javnosti.
Pitam se, zasto ostali nasi igraci nijesu „ostavili srce na terenu“, zasto igraci kluba sa najsvijetlijom tradiciom na Balkanu pokazuju malodusnost i gubitnicki mentalitet u duelima sa Partizanom,zasto padamo nakon primljenog gola ili promasenog penala, zasto Lazovic ne moze 90minuta da prodje Lazevskog a bolji je od njega, zasto se Babovic bori vise od Kaludjerovica i zasto Mijailovic nije odnio Vukica u sesnaestercu prije prvog gola kao sto je Krastajic Kadua prije dvije godine. Nas klub nije institucija kakva je nekad bio i ta inferiornost se prenosi i na igrace na terenu. Ne pamtim da je Partizan smio da igra presing na nasem terenu a sad to redovno radi. Stoperi ne znaju sta ce sa loptom, pa salju duge na Kaludjerovica koji niti moze da se zagradi niti da sacuva loptu, Borha gnjavi loptu sa bezbroj dodira i sa potpuno pogresnim kretnjama, trener ne reaguje ne uvodi Mezengu,pravi kardinalne izmjene,a nas ekscentricni golman bespotrebnim izlaskom pecati sudbinu bivseg prvaka Evrope i svijeta.
Sve u svemu anarhija i na terenu i na klupi, samo je sever ostao od Zvezde da svjedoci o vremenima proslim slavnim. Sta da kazem 13-ogodisnjem bratu koji zna samo za poraze koji nije gledao Sestica, Pizona, Mrkelu, Janjanina, Deja, Mihu, Pericu, Jovicica…Zarad tih novih klinaca, Zvezdine epske istorije i nase gotovo religijske povezanosti sa voljenim klubom pozovimo i podrzimo ozbiljne strucne temeljne ljude da vrate klub na fudbalski Olimp.

Reply
dera нов 28, 2011 at 15:15

Haa dzaba on ima srca kad je (ne samo na derbi , nego i protiv smedereva, jagodine…) gubio lagane lopte, ode u aut, sutne u gol aut, nebulozni centarsutevi itd… Realno – 0 . Ne moze da se pored sa poslednje 2,3 partije Tosica i ceo period Ninkova u Zvezdi!

Reply
fox нов 28, 2011 at 15:27

Koliko znam Tosic nije igrao samo 2-3 partije u Zvezdi. Pojedi koju sargarepu valja za vid.

Reply
Zvezdaaa нов 28, 2011 at 13:55

Aco bilo bo dobro da si bio na tekmi..Laza,Mikic i Petkovic su se trudili najvise,ali jbga ono nisu napadaci..trebali su svi komplet da zapnu,potrude se,da se bore,a ne da se se sklanjaju!

Reply
Zvezdaaa нов 28, 2011 at 13:51

Fox,svaka cast na komentaru!

Reply
Boris нов 28, 2011 at 13:43

Ja bi njih ujutru 6h i ispred hrama Sv. Save da se mole Bogu…A onda bi sa njima 7h dnevno radio dobacivanja..Pa da vidimo bi li onda gresili..:D

Reply
Aca_Delija нов 28, 2011 at 13:24

Petkovic-volina koja ne zna da centrira od 100% centarsuta on je od tih 100% 95% pogodio onog sto je isao u blok tog centarsuta…strasno

Reply
stefan нов 28, 2011 at 13:02

Bajkovic
Desni bek?-Mihajlovic-Adi-D.tosic
N.Kovacevic
Kadu-Evandro
Lazovic-Spic?-Paceko

Reply
timmy нов 28, 2011 at 13:31

Zasto kovacevic? mislim da je isah bolj od njega bio mnogo. Kovacevicu svaka cast, ali nije to onaj igrac koji je otisao odavde prije par godina. Mali Micko je odlican na toj poziciji.

Reply
Darko нов 28, 2011 at 14:45

Pa vi izgleda od Kovacevica kao zadnjeg veznog ocekujete da asistira i daje golove?! Poceo je lose, protiv Rena, Spartaka, posle se nastavila njegova kriza… Ali on se polako vraca.. Ko je pratio tekmu protiv Ofk-e, video je da je Kovacevic ukrao preko 10 lopti! Jeste pogresio nekoliko puta u dodavanju, to stoji… Stvarno mislite, da ima veceg zvezdasa od njega u timu, i da bi dozvolio kao kapiten, da ekipa onako padne posle penala, da igramo kao mrcine, da nas krljaju..

Reply
timmy нов 29, 2011 at 14:33

ne ocekujem asistencije, ocekujem loptu naprijed, i bar tacne pasove, svaki pas mu je pogresan, znaci nema ni jedan tacan pas. Mali micko je odlican na toj poziciji i steta ga je ne iskoristiti maksimalno i razvijati ga. Momak odlican i u defanzivi i u ofanzivnim zadacima. Sjetite se kastilja? pa davao je i 10ak golova po sezoni, vise nego Kaludjerovic :).

Reply
Vuk нов 28, 2011 at 23:06

Nije ni Tosic bio onaj pravi pa se vratio ovog leta u formu.
Piksi je bre ekstra u odbrani,ali ga pasovi i sve sto nije vezano za odbranu trenutno j**u.
Secam se da je ranije imao i super pas i odlicnu tehniku,i bio je jos malo bolji u odbrani.Ipak,ubrzo cemo gledati onog starog!

Reply
miki нов 28, 2011 at 12:52

Na derbiju jedan od retkih koji je kidao. Ne znam kakvu podrsku maestro ocekuje. Ja da sam promasio penal, ja bi kidao na terenu da se iskupim za promasaj a on je uleteo u jos vece sivilo…
Kako god bilo, niti je maestro kriv niti borxa, niti vilota, kriva je ne sposobna uprava koja nije dovela adekvatna pojacanja.
Kada nema uspeha a ekipa je pod pritiskom, normalno je da se sve ovo desava sa igracima. I ko zna na sta ce ovo sve izaci,ali je daleko od dobrog!
Ako je tacno da adzic nece opet da se obrati danas javnosti i da da ostavku onda je ovo kraj svih prica!

Reply
escort нов 28, 2011 at 12:46

OTKAZANA konferencija za medije na Marakani, na kojoj je Adzic trebao da javno kaze da odlazi!!!!

Reply
realnost нов 28, 2011 at 15:33

mora da ukrade još koju lovu pre nego što ode…

Reply
Aston нов 28, 2011 at 12:35

Na prvom mestu je disciplina, netreba se vezati za ovake igrace, ovaki igraci nemaju veliku prodajnu cenu,za njih se nemoze dobiti nikakva cena, vise nas kostaju kroz plate, i prave icidente. Njima to nije prvi put vec je kaznjen sa 5000 eura zbog utakmice u Surcinu, bas on i Mezenga verovatno su se i tamo potukli. Odlazi on nam netreba.

Reply
thrylos нов 28, 2011 at 12:24

Poluigrači koji u srećna vremena ne bi mogli da budu na spisku 35 igrača Zvezde zahvaljujući menadžerima i ljudima u upravi drznuli su se da stave sebe iznad kluba i osramote 66 godina stvaranja nečeg najlepšeg što imamo.

Reply
stefan нов 28, 2011 at 12:21

Najjaci komentar Adzca kad vratilu ovog Petkovica:Petkoviceva najbolja kakarakteri je to sto je veliki zvezdas!!!

Reply
superstar нов 28, 2011 at 15:31

ahahhaha.. zar nije i psiholjub dobio traku zbog istog atributa? xD

Reply
Gorcilo нов 28, 2011 at 12:21

Za Vilotica vazi poslovica HRANI KUCE DA TE UJEDE

Reply
Drazen Brod нов 28, 2011 at 12:20

ne mogu da verujem da Adzica nece biti na konferenciji ovde nema kraja nasim mukama Lukicu ostavite nasu Zvezdu na miru vise

Reply
Dusan81 нов 28, 2011 at 11:57

“Šta je Maestro, promašio si penal“. OVO kad ti kaze saigrac na terenu , nema sta vise da se prica . Zato danas vilotica danas nema na treningu niti ce ga biti

Reply
Konstantin нов 28, 2011 at 12:37

Pa i jeste promasio, da je pogodio epilog bi bio sasvim drugaciji…
Naravno nisam za sabotazu ali strani fudbaleri moraju biti vidno superiorniji od domacih a to kod nas nije slucaj, kod nas igraju stranci sasvim prosecno sa dosta oscilacija. Postavlja se pitanje sta ce nama Mezenga, da li je to samo zato sto je stranac, pa onakvu igru je mogao da pruzi Jevtic ili Trifunovic. Postavlja se pitanje sta ce meni Evandro, vec 10 uatkmica za redom on nista posebno ne igra, onakvu igru je mogao da pruzi mladi Jankovic.
Nadam se da shvatate sta hocu reci, ako se dovode stranci oni moraju da odskacu i to bas da odskacu a ako se dovode prosecni igraci onda bolje da mi igra neki Pera koji barem nece uzeti veliku platu…
Koliko puta je postavljeno pitanje za mladog Memedovica, neka mi neko kaze po cemu je neki od nasih stranaca bolji od njega !!!

Reply
rille83 нов 28, 2011 at 12:53

ne lupetaj konstantine!!!!
sta bre hvali evandru? za nasu ligu je idealan i ne vidim koji to igrac bolje od njega moze da zadrzi loptu,krene napred,ima muda za dribling!? i jebo vas bre penal promasen je pa sta,zajebao je mustafu pogodio stativu i sta kog djavola vise serete!!!
Totalni je haos mediji nas urnisu,za koji dan ce da nam pljuste kazne,pljuju nas na sva vrata jos i vi treba sad da doprinosite tome ma ajde bre muka mi je vise od toga!!!
A NIKO NE SPOMINJE PRAVE INCIDENTE SA UTAKMICE POZAR I TUCU NAVIJACA ma ne to je nebitno!!!

Reply
Vuk нов 28, 2011 at 23:20

Nista posebno…Samo jedna mala sitnica-sjebao nam je pobedu u derbiju i time verovatno titulu.

Reply
Dusan81 нов 28, 2011 at 14:21

Decko ako si se ikada bavio nekim timskim sportom moras da znas da su na terenu svi kao jedan i da treba da se drze zajedno , penal nam je poklonjen i to nije iskoristeno , treba igrati dalje ali ocigledno sujeta i zavist i ljubomora naseg tima nas je kostala ove sezone titule. Problem je sto su nasi stranci nepoznati javnosti , pa ih ovi nasi klanovi zavrcu na svakom cosku, da je tu bio neki igrac tipa Kufrea , znas kada bi njemu mogao neko da podmece i da ga omalovazava=NIKADA . Sve su to sitnice koje znace i potome se razlikujemo od onih preko brda , a ni oni nisu nista bolji samo eto slozni su , i zajedno su uvek , svi se druze , A NASI ???

Reply
fox нов 28, 2011 at 11:51

On i Laza,Micko su jedini nesto hteli i trudili se na derbiju. Ne zelim da ga branim ali zaista je bezvezno sve to sto se pisalo protekla dva meseca o Petku. Prvo sukob sa Robijem(sto je klasicna glupost znam iz pouzdanih izvora),kaznjavanje pa ovo sada. Posle derbija su svi kao neproverenu vest objavili da se Petko tukao,a pazi molim te posle dva sata i vise demantovali. Najlakse je reci Petkovic je grubijan. Tvrdim da je doveden jer se odlicno uklopio u plan ili kako da nazovem nameru Adzica da pogura Reljica u prvih 11. Kako? Proglase ga za grubijana, navijaci se prime „terajte ga iz zvezde“ a kao rezultat svega eto nama mukice Reljica.

Reply
Realan нов 28, 2011 at 11:45

Mozda Adzic nije najbolji sd na ovim prostorima,ali koliko para toliko muzike,zar mislite da ce Jugovic doci za manje od 300.000 godisnje.

Reply
Kovac нов 28, 2011 at 11:48

Ako Juga nije dovoljno zaradio u karijeri, pa bude trazio ovoliko koliko ti kazes. onda ni ne treba da dodje..

Reply
Realan нов 28, 2011 at 12:25

Da li ti znas nekoga ko je zaradio dovoljno i vise mu ne treba?

Reply
Kovac нов 28, 2011 at 12:33

U mojoj logici su ukljucene emocije prema Zvezdi..

Reply
Vuk нов 28, 2011 at 23:21

Tako bi trebalo da bude,ali Jugovic sigurno ne bi pristao da dodje iz Beca u Beograd. 😛

Igor нов 28, 2011 at 12:18

Ti si sve, samo ne realan, ili si grobar…

Reply
Drazen Brod нов 28, 2011 at 11:27

ma dosta je i nama vas bodrimo vas kao niko nikog a vi nam vracate tucama i klanovima kako vas samo nije sramota bre za ovo na derbiju vas sve do jednog treba kazniti po dzepu tu najvise boli pa ce te razmisliti sta uraditi sledeci put a ti gospodine Viloticu lagano pokupi stvari i sa svojim kompanjonima mars u rupu Zvezda je zivot

Reply

Leave a Comment