Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић – Остварен животни сан

Терзић: Остварио сам сан

Свако Звездино дете од првог дана када почне да тренира фудбал сања да заигра на Маракани. Први меч у новој суперлигашкој сезони против Динама из Врања је дан када свој сан остварио млади Алекса Терзић.

Ово је мој сан од када сам се родио. Једва сам чекао да доживим деби за први тим Црвене звезде. Овај осећај не може да се дочара речима. Заиста сам пресрећан због дебија. Када додамо да сам прву утакмицу за свој вољени клуб одиграо управо на Маракани, у првом колу и да смо забележили победу од 3:0 то даје додатну драж. Захвалио бих стручном штабу, а посебно тренеру Владану Милојевићу, на указаном поверењу. Мислим да сам га оправдао и ово ми је подстрек да јошнапорније радим и тренирам. Огромну захвалност дугујем и нашим навијачима који су увек уз екипу и који су најјачи ветар у леђа – рекао је Терзић.

Млади леви бек за одличну партију коју је приказао уз леву аут-линију захваљује и својим саиграчима.

Много ми је значила на терену подршка коју сам имао од свих саиграча. Посебно су ми помогли Бабић и Дегенек који су током игре доста причали и показали ми да увек могу да се ослоним на њих. Иста ситуација је и на тренинзима, сви саиграчи су ме одлично прихватили, атмосфера је сјајна и баш зато ко год да се нађе на терену ми одлично функционишемо као екипа.

На прве три утакмице од у новој сезони наша екипа није примила ниједан гол.

То највише радује нас из последње линије. То је наш посао, да Звездин голман нема посла, а такође и да асистирамо и упошљавамо играче испред нас.За сада успевамо у томе, надам се да ће тако бити и у будућности. Густ распоред утакмица нас очекује и верујем да ће сви играчи добијати шансу. Ја сам тек почео,  чекам своју шансу и наставићу да се доказујем – поручио је Терзић.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE јул 22, 2018 at 10:50

svaka cast da napokon izbacimo beka iz nase skole..jeste mlad ali je je extra igrac..treba mu sto vise utakmica ove godine i sledece da zameni Rodica

Reply
Goran јул 22, 2018 at 09:20

Pamet u glavu upravo ovih nekoliko igraca iz omladinaca i nekoliko iz kadeta moze da nas izvuce iz dugova i da konacno opet dominiramo kao nekada…

Reply
Nenad јул 21, 2018 at 23:50

Momak svaka cast na partiji samo deljaj to.i bog te video!

Reply

Leave a Comment