Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

„Наша линија живота” – Звездини професионалци

Деветнаеста епизода серијала „Наша линија живота” доноси вам занимљиве госте, оне који су оставили траг у нашем клубу као професионални фудбалери, као и оне који ће то у будућности тек учинити.

Сваки дечак коме су црвена и бела боја у срцу и који барем у школском дворишту шутира лопту сања о томе да постане фудбалер Црвене звезде. Нашим саговорницима управо тај сан се остваио.

Садашњи тренер наших омладинаца и прослављени фудбалер Братислав Живковић говорио је о емоцијама које је осетио када је сазнао да ће постати Звездин фудбалер, о тренутку када је упознао нашу легенду Драгана Џајића и о првом сусрету са Мараканом. Славољуб Ђорђевић, који након успешне фудбалске каријере као тренер води Звездине кадете, испричао је чему га је све Звезда научила и шта је оно што покушава да пренесе на наше будуће професионалце. Актуелни спортски директор нашег клуба Митар Мркела говорио је о томе зашто је највећи притисак играти у Црвеној звезди, а Филип Стојковић присетио се како су га бодрили тадашњи првотимци док је као дечак тренирао на шљакастом терену Маракане.

Легенде Владимир Петровић Пижон, Дусан Савић и Станислав Караси причали су о томе шта је све у њихово време са собом носило звање професионалног фудбалера Црвене звезде. Са нама су утиске после потписивања првих уговора поделили и најмлађи црвено-бели професионалци.

Повезане вести

Leave a Comment