Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – У Литванију као да је 0:0

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић честитао је својим фудбалерима на изванредној утакмици коју су одиграли.

— Пре него што било шта кажем о утакмици, за мене је ово тужан дан због дешавања у Грчкој, и у моје и у име мојих саиграча дубоко саосећање са нашом братским грчким народом. Не знам колико сте упућени, ја сам цео дан на вези са нашим амбасадором доле, и искрено се надам да ће Грчка да се опорави после овакве ситуације. Што се тиче утакмице, веома сам задовољан, одиграли смо много боље него прошлу, међутим све ово је само прво полувреме. Ићи ћемо у Литванију као да је 0:0, не смемо да се опустимо — рекао је Милојевић и додао:

— Нисам желео ни у једном тренутку да нас понесе еуфорија, причали смо о њиховим прекидима. Једна грешка по оваквом времену може много да кошта, они су тврда, добра екипа, и нисмо хтели да улазимо у превелики ризик — рекао је Звездин тренер.

Првим голом у Звездином дресу Лоренцо Ебисилио је крунисао добру партију, и на његову адресу стигле су честитке.

Честитао сам Ебисилију, знате да ја волим да причам са играчима, то су моја деца, сви су изузетни људи и велики радници. Није ни њему лако, дошао је у нову средину али очекујемо још боље игре од њега.

У првом делу игру је морао да напусти Ненад Крстичић.

— Крстичић је добио незгодан ударац и имао је крварење. Нисмо могли да зауставимо крв, није могло ни да се ушива. Пожалио се на вртоглавицу, па нисмо хтели да ризикујемо, али сада је све у реду са њим — обрадовао је Милојевић Звездаше и додао:

— Седам дана у фудбалу много значи. Према првим информацијама које сам добио малопре све је у реду, нема повреда, неки играчи су вечерас играли и преко својих граница могућности када је физичка спрема у питању, али радује ме јер хватамо ритам — рекао је Милојевић,

Повезане вести

2 comments

Vladan Ristić јул 25, 2018 at 15:05

Miloje pokazao još jednom da je fantastičan trener!

Reply
zvezdas јул 25, 2018 at 10:35

Zbog ovog coveka verujem i u LS,kao vecina sto je rekla na kraju sezone ovo je najvece pojacanje koje smo dobili…tacno se sinoc videlo kod igraca da im je usadjen njegov mentalitet i nacin razmišljanja,njima uopste nije u glavi bilo trece kolo nego da se prvo ovi izbace…samo teraj Miloje dalje

Reply

Leave a Comment