Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ебисилио – За ово играмо фудбал

Ебисилио

Победу у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона против Судуве обележили су феноменални голови. Први је део Звездиног новајлије Лоренца Ебисилија.

Увек једва чекате први гол у клубу, драго ми је што сам данас успео да затресем мрежу. Покушавао сам и до сада, трудио сам се и сада је стигла награда на овој фантастичној утакмици. Навијачи као што их ми имамо дају вам додатну енергију и прелеп осећај на терену. Данас сам ово урадио за њих, а такође и за себе, јер не желим никада ни себе да разочарам – поручио је Ебисилио.

Звездин везиста истиче да је победа могла да буде и убедљивија.

Ако желите да играте Лигу шампиона, морате да дате голове као што смо ми то урадили данас. На терену је све било јасно, није се победник доводио у питање. Могли смо да постигнемо и пет или шест голова, уз дужно поштовање противнику. Ово је одличан корак на путу ка Лиги шампиона. Сада морамо да завршимо започето и у реваншу у Литванији. Очекујемо тешку утакмицу тамо, морамо да останемо концентрисани и да завршимо на најбољи начин. Обожавам када је подршка са трибина овако гласна. Доста играча је овде већ дуго, и навикли су на такву подршку, за мене је ово ново.

Наши играчи су победу, као и увек, прославили испред севера.

Подршка навијача ми много значи, прелеп је осећај када вас публика подржава као нас данас. Тај осећај је узајаман, ценим сву љубав коју нам наши навијачи пружају. Крај утакмице је био прелеп, уживао сам у прослави са навијачима. Због таквих момената ми и играмо фудбал. Желимо да испунимо очекивања и да будемо што успешнији, да учинимо и себе и овај клуб још бољим – поручио је Ебисилио.

Повезане вести

Leave a Comment