Moja Crvena Zvezda
Архива

Учинак Звездаша широм света

Ове недеље, за разлику од прошле, Звездаши су постигли и по који гол, и допринели успесима својих клубова. Неки су, пак, имали мање запажене учинке, неки су замењивани и у првом полувремену, а неки нису били ни на клупи. Опширније о свему у наставку текста.

Ненад Милијаш

У Енглеској је на најбољи начин част Звездаша одбранио Никола Жигић. Високи нападач је за Бирмингем Сити ушао тек у 71. минуту, али и у тако малом временском периоду је успео да постигне гол, и донесе важан бод у Мидландс. Жиги је ово био други гол у сезони, чиме је показао да излази из голгетерске кризе, али исто тако и доказао тренеру Хитону да у будућности може више да рачуна на њега. Манчестер Јунајтед наставља да разочарава. „Црвени ђаволи“ након пораза од градског ривала никако да пронађу своју игру, и или бележе победе „на силу“ , или губе бодове и у домаћем шампионату, и у Лиги Шампиона. Тако је било и овога викенда, када је непоражен на Олд Трафорду остао Њукасл Јунајтед. Немања Видић, капитен изабраника Сер Алекса Фергусона одрадио је коректно целу утакмицу, али су „захваљујући“ несмотреној реакцији Фердинанда „свраке“ дошле до једанаестерца, који је мајсторски(за разлику од Евандра) извео Демба Ба. Јунајтед је ипак имао среће, јер су његови најљући ривали, Манчестер Сити и Ливерпул поделили бодове у недељу на Енфилд Роуду. У тиму „грађана“ ни на клупи није било Александра Коларова. Чудан је то потез био Роберта Манћинија, јер је Коларов одлично у Лиги Шампиона, када је Сити поражен од Наполија. Небеско плави ће и 14. коло дочекати на лидерској позицији, са чак пет бодова више у односу на Јунајтед. За крај прегледа са Острва говоримо о утакмици између Челсија и Вулверхемптона, коју су „плавци“ решили у своју корист са 3:0. У тиму „вукова“ је већ у 38. минуту замењен Ненад Милијаш, због грешке коју је направио код првог гола екипе са Стамфорд Бриџа. Ово би могло лоше да се одрази на Милијашеву судбину у златно-црном дресу, и врати га на место одакле се померио-клупу.

Филип Ђорђевић

У француској Лиги 1 се Звездаши генерално нису прославили. Једини бивши Звездин играч који је играо у победи свог клуба је доскорашњи капитен, Павле Нинков. Он је за Тулуз одлично одиграо на штоперу, и ефикасно зауставио, уз саиграче у одбрани нападаче Валенсијена. Гости су се на сам северо-исток „Земље галских петлова“ вратили са два гола у мрежи, чиме су љубичасто-бели заузели шесто место, а за место које води у Лигу Европе су им потребна два бода, колико им бежи добро нам познати Рен. Бордо је после двe катастрофалнe у претходним колима напокон остварио три бода, победом над Каеном oд 2:0. Учесник у овој победи тегет плавих није био Вујадин Савић, који је утакмицу посматрао са трибина. Бордо се овим тријумфом померио са самог дна, и заузима 14. место, али са само два бода виша у односу на опасну зону. А Парис Сент Жермен наставља да разочарава из кола у кола. „Свеце“ је са убедљивих 3:0 савладао велики ривал, Олимпик Марсеј, и то на Велодрому. Милан Бишевац, који није ушао у форму након повреде, преседео се свих 90 и кусур минута на клупи, гледајући своје саиграче како губе у немоћи. Место тренера Комбуара је после три узастопна пораза итекако уздрмано, и уколико кикса и у Лиги Европе против Ред Бул Салцбурга, смеши му се отказ. И Ница је поражена у минулом колу, и то на гостовању Лоријену. У овој врло тврдој утакмици су домаћини славили са 1:0, голом из једанаестерца. У тиму Нице се нашао и Немања Пејчиновић, који је одиграо сасвим солидно, али због грешке његовог саиграча у одбрани, цела екипа је остала без бодова. Ница ће шеснаесто коло дочекати на врло незавидном, деветанестом месту. У Лиги 2 је Нант био врло убедљив, савладавши Монако са 3:0. У жуто-зеленој екипи се као покретач више акције истицао Филип Ђорђевић, али му није пошло за руком да се упише у асистенте или стрелце. Ипак, најбитније за екипу са запада Француске је то што су се овом победом попели на седмо место, и само три бода заостатка у односу на Ле Хавре, који се налази у зони проласка у Лигу 1.

Ненад Томовић

У Серији А је у петак вече, у великом дербију Удинезе победио Рому са 2:0. Црно-бели дрес је на овој утакмици свих 90 минута носио Душан Баста, који је играо на позицији својој природној позицији, десног бека. Плавокоси фудбалер је пре свега одлично одрадио дефанзивне задатке, али је итекако био продоран и опасан у нападу. Самим тим био је и један од најбољих играча трећепласиране екипе после овог кола. Удинезе следећу утакмицу игра у Лиги Европе, и то са Реном у Француској. И Интер је још једном славио. Овога пута, неро-азури су победили новог члана Серије А, екипу Сијене у гостима. За тим из Милана је свих 90 минута играо Дејан Станковић. Доскорашњи капитен репрезентације Србије је добио и жути картон два минута пред крај сусрета. Интер је овако везао четврту утакмицу без пораза, и наговестио да се поново враћа тамо где му је и место. Леће је за разлику од Интернационалеа наставило свој црни низ. Ђало-роси су у суботу на свом терену поражени од сицилијанске Катање са 0:1. Актер овог меча био је и Ненад Томовић, који је доста добро одиграо на левом беку, али његови неефикасни саиграчи нису успели да затресу мрежу врло добре Катање. Леће ће тринаесто коло италијанског шампионата дочекати на последњем месту, са свега осам бодова. Ђенова је такође у овом колу доживела велико разочарање, јер је изгубила од до овог кола најгоре екипе у шампионату, Ћезене, и то са 2:0. У Ђенови је на само последњих седам минута играо Бошко Јанковић, који није имао запаженији учинак.

Душко Тошић

У Шпанији се наставила традиција неиграња Звездаша. Ни Дејан Лекић, ни Душко Тошић се нису нашли на теренима пиринејског полуострва. Обојица фудбалера су незадовољни стањима у својим клубовима, и обојица су најавила евентуални повратак на Маракану.

У Немачкој је Штутгарт врло бледо одиграо на гостовању у Бремену екипи Вердера, и заслужено изгубио са 2:0. За Швабе је цело прво полувреме играо Здравко Кузмановић, који је још увек ровит и није спреман за 90 минута. Штутгарт се налази у резултатској кризи, и има само једну победу у псоледњих пет мечева. Због свега овога, столица Лабадије је итекако уздрмана.

Филип Ђуричић

У Холандији су млади Звездаши још једном показали колико вреде. Филип Ђуричић је, малтене сам донео бод екипи Херенвена, која је у врло узбудљивом мечу одиграла 2:2 са НАК-ом у Бреди. Ђуричић је на овом мечу био стрелац првог, и асистент код последњег гола на утакмици, чиме је зарадио епитет играча меча. Ђуричићев гол је свакако био један од најлепших у овом колу Ердивизије. И Ненад Срећковић је допринео свом Де Графшапу, који је победио ВВВ-Венло са 1:2. Срећковић је био асистент код првог гола дотинхемске екипе, који је постигао Поепон. Плаво-белима је ово била врло битна победа над једним од конкурената у борби за опстанак, и после овог кола Де Графшап заузима 16. место. И Рода је успела да веже другу узастопну победу, али у том слављу, макар не на терену, није учествовао Јагош Вуковић, који је цео меч преседео на клупи.  Вуковић често добија шансу ове јесени, али није увек у првој постави, тако да ова одлука тренера Ван Велдховена се вероватно неће лоше одразити на његов статус у клубу. Вуковић је ове сезоне био и једном стрелац за жуто-црне.

У Портагалу је одигран велики лисабонски дерби, између Бенфике и Спортинга. Као победник су изашли играчи у црвеним дресовима, који су постигли и једини гол на мечу. Међу њима се није нашао и Немања Матић, који је ову „рововску битку“ посматрао са клупе. Бенфика може бити и више него задовоља, јер је последњих 27 минута играла без

Едгар да Силва

искљученог Оскара Кардоза. „Орлови“ тренутно деле прво место са највећим ривалом Портом, уз слабију гол-разлику. У овом колу је била успешна и Виторија Химараеш, која је са убедљивих 3:0 победила имењакињу из Сетубала.  Стрелац за црно-беле је био и Едгар да Силва, који је постигао гол са беле тачке. Бразилац је тако остао други стрелац португалске лиге, са осам погодака, једним мање од Дијаваре. Пример Едгара треба да видимо и у садашњој екипи, и имамо стрпљења са странцима. Ту пре свега мислим на Бруна Мезенгу, који је одличан нападач, али без довољно минутаже да се докаже.

У Русији је одиграно и друго коло завршних фаза. Генерално, бивши Звездини фудбалери су доста играли. У плеј-ауту је велику бламажу доживео Терек, отежавши свој „живот“ у Премијер лиги. Наиме, Спартак из Наљчика је декласирао тим из Грозног са 3:0. То звучи још горе, јер су красно-бјели са југо-запада Русије и после овог тријумфа претпоследњи, и испашће из елите ако тако остане. Но, пошто су победили, приближили су се за три

Марко Блажић

бода Тереку, који им сада бежи за само пет поена, што је у овој прилично уједначеној групи врло достижно. У тиму Терека је играо и некадашњи Звездин интернационалац, Благој Георгијев, али се утопио у сивило саиграча. Краснодар Славољуба Муслина је у минулом колу играо без голова са томшким Томом у гостима. За зиљоно-чорније се овај резултат не може сматрати успехом, јер је Том и даље последња екипа у плеј-ауту и имају чак шест бодова дефицита у односу на већ поменути Наљчик. Ипак, пошто је извесно да ће Краснодар остати у Премијер лиги и у сезони 12/13, могуће је да су се Душан Анђелковић и његови саиграчи опустили, и играли онолико колико им је било потребне да се кући не врате без бодова. И Амкар из Перма је играо нерешено у гостима. Красно-чорно-бјели у претходном колу гостовали екипи Ростова, са којом су играли 1:1. У тиму Миодрага „Грофа“ Божовића је по левој страни играо врло добри Марко Блажић. Бивши Звездин фудбалер је имао неколико добрих продора, и био је учесник акције код гола. За разлику од њега, Никола Мијаиловић није ни допутовао у Ростов на Дону, иако је био стандардан и претходним утакмицама. И Крила Совјетов је напокон уписала тријумф. Пред галубоје-бјелима је овога пута поклекнула Волга из Нижњег Новгарода, која ће, иако јој се то није предвиђало водити жестоку борбу за опстанак. У тиму из Самаре ни на клупи није било Огњена Коромана, коме је ово друга узастопна утакмица како није у конкуренцији за тим. Будућност Србина је неизвесна, јер не може бити задовољан добијеном минутажом у овој сезони. И Зенит је поново славио, овога пута против московске Локомотиве. Петроградски клуб је поедио са 2:1, али место у њему није имао Александар Луковић, коме је судбина у Русији такође неивесна. Луковић је и у претходном прелазном року говорио да жели да напусти највећу земљу на свету, али је остао, и није се много наиграо. Питање је шта ће бити с њим у предстојећем трансфер периоду.

Милош Нинковић

У Украјини се такође смеши одлазак из клубова појединих Звездаша. Милош Нинковић је преседео још једну утакмицу којевског Динама, и вероватно ће напустити тај клуб, ако не на зиму, онда сигурно на лето. Нинковић је већ био жеља тренера Просинечког, али његов траансфер је блокирало превелико обештећење које су Украјинци тражили. Уколико, пре свих руски гигант Гаспром уложи више у Звезду ове зиме, сасвим је могуће да српског репрезентатвца на пролеће гледамо у црвено-белом дресу. Много бољи статус има Владимир Дишљенковић у Металисту, који је победио и у овом колу екипу Таврије са 2:0. Металист се и даље налази на врло добром трећем месту, и има само  четири бода мање од другопласираног Шахтјора. У нижој лиги, Перши, полусезона је завршена, а због лошег статуса у клубу, Александар Тришовић ће вероватно потражити нови ангажман.

Марко Пантелић

У Грчкој је напокон већу минутажу добио Марко Пантелић. Србин је везао 135 минута на последње две утакмице. На првој је Олимпијакос доживео невероватан пораз од Астераса(2:0), а на другој је искалио са свој бес над Доксом, декласиравши је са чак 6:0. Пантелић је на овој утакмици постигао и два гола, у другом, и шездесет првом минуту, забележио једну асистенцију, што је уз хет-трик Мираласа најбољи учинак играча у црвено-белом. Олимпијакос је и поред убедљиве победе и даље трећи, уз утакмицу више од АЕК-а, и једну мање од великог ривала, Панатинаикоса. А управо су зелени стали на пут критском ОФИ-ју. Тим из престонице је са 3:1 уписао у нова три бода, док је за госте до 55. минута играо Мирнес Шишић, без запаженијег учинка. А Паниониос је напокон успео да прекине „црни низ“ савладвши солунски Арис са 2:1. Учешће на овој утакмици је забележио и Дејан Миловановић, у надокнади времена.

Из Европе прелазимо на тло Латинске Америке.

Ернан Баркос

У Мексику је Пачука испала већ у првом колу плеј-офа Апертуре. Тегет плави су у другој утакмици поражени од Тајгерса са 3:0, и уз оних 0:1 из Пачуке, Тајгерси су укупно славили са 4:0! У обе утакмице је играо и Сегундо Кастиљо, али без много успеха.

Много боље је прошао ЛДУ Кито, који је стигао до финала Копа Судамерикана, победеом против Велез Сарсфилда, коју је Еквадорцима донео Ернан Баркос. Толико оспоравани фудбалер у Србији је доказао да је одличан нападач свуда у свету где је играо, а то је и потврдио добрим голом на већ поменутој утакмици. Додајемо још и да је Баркос постигао оба поготка када су ови ривали одмерили снаге у Еквадору(тада је ЛДУ славио са 2:0). Овај човек, као и горе поменути Едгар довољно говоре да се мора имати стрпљења са странцима! Не може неко да са 17 година буде највећи таленат Бразила и одједном заборави да игра фудбал(односи се на Мезенгу). Зато, памет у главу, и мудро са странцима.

У Азији је доста шампионата већ завршено, али се и даље поједини играју.

У Азербејџану су снаге одмерили Харабах и Нефчи, тимови у којима бране српски голмани, Бојан Павловић и Саша Стаменковић. Боље је прошао Стамени, који је примио гол мање од бившег колеге из Звезде, и тако осигурао прво место за свој тим. Павловић је такође пар пута истицао, али се испоставило да је Нефчи квалитетнији ривал.

Преглед завршавамо у Саудијској Арабији, где је Наџран успео да узме бод из дуела са Ал Итихадом. Наџрану, за који је у минулој утакмици 90 минута забележио Душан Ђокић је то био девети бод, са којим су направили пристојно одстојање од опасне зоне.

 Тим кола:

Формација: 4-3-3

Повезане вести

23 comments

Vlada Tosic дец 1, 2011 at 13:51

Predlog ADMINISTRACIJI, da se uvede neki forum ili neka vest ili tako nesto gde bi mogli da komentarisemo sta nam padne na pamet…. Evo sad procitah da oce da vrate purovica pa da imamo negde da diskutujemo takve teme a da ne trazim vest gde bi mogao da ostavim komentar koji ce uskoro zajedno sa tom vescu da ode u zaborav…Neki tekst “uz pivce“ koji ce stojati non stop….

Reply
Dražen дец 1, 2011 at 14:19

Sve u svoje vrijeme Vlado. Bice svega do kraja godine 🙂

Reply
Vlada Tosic дец 1, 2011 at 16:12

http://www.mojacrvenazvezda.net/17958/2011/12/01/medijske-spekulacije-fk-crvena-zvezda/ —— > UPRAVO OVO SAM TRAZIO :DDDDD 😉 ovo je dovoljno…

Reply
CzvBoys дец 1, 2011 at 12:29

Et, kad svi pišete o prelaznom roku da i ja kažem reč-dve. Moram da kažem da me Petković iz Ofk-a i nije baš oduševio, mislim da nije ono što nama treba, jer formaciju kakvu forsira Robi treba mnogo mnogo ofanzivniji bek, jer u toj formaciji bekovi su najvažniji(zato nemojte da Vas čudi ovaj -7, jer Zvezda u svojoj istoriji nije imala lošije bekove od sadašnjih), tako da bih više voleo da mali Filip Stojković se ustali kraj desne aut linije(naše dete-uz to odličan igrač)! Mladenović iz Borca je odlično rešenje na poziciji levog beka i mogu da Vam garantujem da smo dobili veliko pojačanje! Znači, na pozicijama bekova dva Filipa(Stojković-desni bek,Mladenović-levi) 🙂 Dalje, veliku pažnju obratiti na dovodjenje štopera, jer kad ode Vilotić,Ćosiću istkene pozajmica, a uz to malog Mićka vidim na poziciji zadnjeg veznog, nama ostane samo Adi, tako da tu treba dovesti Maksimovića iz Slobode koji bi činio tandem sa Adijem! Vezni red:Kao što rekoh više bih voleo Mićka na poziciji zadnjeg veznog ali otom potom. Kadu sigurno ide i na njegovo mesto dovesti Milivojevića! Laza naravno mora da ostane a Borha kada je u pitanju moram Vam reći da mene uopšte nije oduševio svojim igrama i ne vidim ga u timu! Na njegovo mesto dovesti Filipa Kostića i stvar rešena! Kaludjer odlazi i ne znam ko bi mogao doći u napad(možda treba probari sa Ožegovićem), pominje se i Purović ali ne znam šta da kažem na tu temu! Tako da bi tim trebao izgledati ovako:
Bajković(Kirovski)
Stojković,Maksimović,Adi,Mladenović
Mijailović
Evandro,Milivojević
Lazović,Ožegović(pojačanje),Kostić …
Mada, ja bi voleo da nam se vrati Pantelić ili evetualno Žigić, samo to je pomalo nerealno,ali ko zna…možda Gazprom zaista odreši kesu!
Pored ovih koje sam nabrojao tu su:Janković,Dmitrović,Vukan Savićević,Čaušić,Vešović,Dimitrijević,Pašeko( na koga treba ozbiljno računati) itd!!!…. A Kaludjerović,Mikić,Kadu,Borha, Vilotić,Petković,Ignjatijević,Reljić, Savio nisu ono što nam je potrebo u ovom trenutku! Treba ih prodati, a ako ih niko neće doplatite nekom da ih uzme!

Reply
Немања дец 1, 2011 at 13:41

Пантелић, ако је интересантан управи могао би већ на зиму да дође, ако Олимпијакос хоће да заради нешто од њега. Ако не, на лето му истиче уговор, и мигао би да дође за џ, али је питање да ли је интересантан управи…

Reply
Delija Brate дец 1, 2011 at 11:55

Kakav je onaj Petković iz OFK-e?

Reply
superstar дец 1, 2011 at 11:06

ПАНТЕЛА МАТИРО!

Reply
CZovac дец 1, 2011 at 03:39

Igrace koje treba (PRO)dati sto pre!
1 Milos Vesic
2 Milan Vilotic
3 Nikola Ignjatijevic
4 Reljic Stevan
5 Nikola Petkovic
6 Savio
7 Nenad Kovacevic
8 Milan Jeremic
9Vladan Binic
(vrednost po transfermarketu 4 100 000e)

10 Kadu (Cena mu je dostigla max makar kod nas 1.5mil)
11 Kaludjerovic (cena 1.5mil, mozda i vise, ako zagrizu kinezi… )
——————————–
Stranci – Borha, Paseko, Adi, Bruno
Stranci sa nasim pasosem – Vesovic, Evandro
——————————–
Ukoliko Marakanu napuse ovih 11 igraca, otvara se prostor za dovodjenje, mladih igraca kako iz nase skole, tako i iz regiona (domaca liga, ex YU), uz nekog iskusnijeg igraca treba da se stvori tim koji ce da u narednih sest meseci, uzme KUP, zadrzi drugo mesto (i proba da prezme prvo – male sanse), kao i da bude jaka osnova za formiranje tima koji ce da krene u kvalifikacije za LE (LS)!

Reply
Realan дец 1, 2011 at 12:22

Ha ha kakav si ti kralj koliko imas godina,da pogodim 13.

Reply
CZovac дец 1, 2011 at 12:29

Ma nisam klinac, pogledaj vreme slanja, skoro 4.00!
Budan sanjam, jbg ovo je samo posledica odgovora naseg kluba da nasm ekipa vredi 21.5 mil e!
A na ovo ode 4.1 mil e, pa ti vidi!

РСБ АНАЛИЗА ПРЕЛАЗНИХ РОКОВА
http://www.redstarbelgrade.info

Reply
Vlada Tosic дец 1, 2011 at 13:42

Pa si ti video kolko nama daju za Kaludjerovica ???? nesto preko 700 000 evra….Koj crni MILION I PO ??

Reply
CZovac дец 1, 2011 at 14:17

Rekao sam po transfermarketu!
U nekim komentarima sam to rekao da nasi igraci vrede koliko je neko spreman da ih plati!
Pitanje je samo da li tih 700k ide samo Zvezdi ili se deli sa nekim!

Reply
Dejan дец 1, 2011 at 14:38

Sve ide onome ciji je Kaludjer igrac.Stojicev.

Reply
N.N дец 1, 2011 at 01:55

Bajkovic
Petkovic Mijailovic Maksimaovic Mladenovic
Fernando
Evandro Vinisijus
Lazovic Mezenga Kostic

Reply
Aleksandar91SM нов 30, 2011 at 23:47

A da..:-Dzaboravih.:-|onda da damo nekom pasos.:-Dili iz domace lige mudrinski,kostic,milivojevic,medojevic,milunovica iz palerma i ninkovica iz dinama…al ovo su sve mastanja nemamo mi para za pola od ovih igraca.:-|mada ako dodju koka-kola i lav kao sto se pripoveda…

Reply
neca нов 30, 2011 at 23:24

Pantela vrati se ! da oplodis grobare

Reply
Aleksandar91SM нов 30, 2011 at 22:56

I ja mislim da treba sacuvati mezengu…nije on los,samo mu treba vreme.:-)Nego,mislim da bi trebalo dovesti bagayoka iz slovana,filipa šeba takodje iz slovana(jedino je šebo malo skuplji,ali sigurno bi se isplatio),vratiti ibrahima gaja covek je bio najbolji defanzivac na ovim prostorima,a i sad igra dobro,dovesti malog mudrinskog iz jag,seržinja,ozegovica u prvi tim i andre alvesa..:-Dmnogo zelja..

Reply
nscz дец 1, 2011 at 11:09

Ljudi mezenga je odigrao samo 3 cele takmicarske utakmice i postigao 3 gola, ovo ostalo je ulazio sa klupe u poslednjih 10-ak minuta i sta mi o njega ocekujemo sa takvom minutazom da bude prvi strelaci lige???imao je problema sa kilazom nije dugo igrao i strancu uvek treba vise vremena da se navikne!!!

Reply
Aleksandar91SM нов 30, 2011 at 22:54

I ja mislim da treba sacuvati mezengu…nije on los,samo mu treba vreme.Mislim da bi i Barkos ali i Salas bili extra igraci samo da smo im dali vremena.:-|Nego,mislim da bi trebalo dovesti bagayoka iz slovana,filipa šeba takodje iz slovana(jedino je šebo malo skuplji,ali sigurno bi se isplatio),vratiti ibrahima gaja covek je bio najbolji defanzivac na ovim prostorima,a i sad igra dobro,dovesti malog mudrinskog iz jag,seržinja,ozegovica u prvi tim i andre alvesa..:-Dmnogo zelja..

Reply
Немања нов 30, 2011 at 22:56

Заборавио си на ограничење броја странаца 😉

Reply
kole нов 30, 2011 at 23:10

ja bi vratio borhu,realno decko je spor i nema ni malo osecaj za gol,a primarna pozicija mu je napadac.umesto njega bi voleo da vidim kostica,jer decko ima veliki potencijal. zatim bi voleo da se vrati tosic,uz novi ugovor bez klauzule,da dodje bagayoko,novi,brzi spic umesto kaludjerovica. i najvise od svega ninkovic. sve ovo je ostarljivo ukoliko se gasprom umesa.

Reply
nscz дец 1, 2011 at 11:15

ja sam pre jedno 2 nedelje pisao nesto o tome na temu gazproma, preko nekih prijatelja koji imaju neke izvore direktno iz zvezde, pisao sam o tome da verovatno za zimski prelazni rok dobijamo pare oko 2 mil, a na kraju sezone ce navodno gazprom proceniti da li ce doci do produzetka saradnje, to sto sam pisao sada spominju i ljudi iz kluba a vi me onda ispljuvaste kako lazem 😀

Reply
Djolle дец 1, 2011 at 09:11

Od stranaca ostaviti Mezengu i Pašeka. Borhu vratiti ili eventualno bez onih fora mora da igra uvek u 11, nego klupa pa da uđe kad imamo povreda i suspenzija, ali ako može vratiti ga nazad jer zauzima mesto stranca a prosek je. Totalno mi se sviđa to što planiraju da na pripreme povedu i Ognjena Ožegovića, Veljka Simića i Vukana Savićevića (talenti ali im fali snage) i što hoće da kupe Kostića, Milivojevića, Mladenovića (kupljen) kao najbolje iz naše lige, s tim što bih ja probao da dovodem nekog desnog beka, najpre Branka Pauljevića iz Hajduka ili Marka Petkovića iz OFK-e. Mnogo mi se sviđa kao igrač i Mudrinski iz Jagodine.Stranci i nisu neophodni, eventualno taj iz Bugarske (Seržinjo valjda) ako su toliko zapeli za njega. I štoperi nam zahtevaju kompletan remont. Dosta novih igrača se pominje među mojjim a i vašim komentarima ovde na sajtu, ja bih voleo da se ostvari sve ovo ali novca treba dosta (a opet ovi domaći igrači su jeftiniji od stranaca a i plate su im manje) pa me zato brine koga će da prodaju, naročito jer je Stefanović izjavio da imaju odlične ponude za Lazovića, Mićka i Filipa Jankovića a baš te nigrače ne treba da prodaju nego da gledaju da škart uvale nekome za neki minimalac a da Gazprom i ostali sponzori obezbede sredstva da se ovi transferi realizuju. Možda sam lud ali od ove revizije ugovora sa Gazpromom što se najavljuje očekujem puno, nadam se da to neće biti još jedno razočarenje za mene.

Reply

Leave a Comment