Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Заслужили смо!

Милојевић: Заслужили смо

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после победе над Судувом и пласмана Црвене звезде у треће коло квалификација за Лигу шампиона, рекао је да је Црвена звезда заслужено славила у двомечу против добре екипе Судуве.

— Заслужено смо победили данас. Смем да кажем да је прва утакмица преломила, а честитао бих Судуви на доброј игри. Направили су историјски резултат избацивањем једног учесника Лиге шампиона, Апоела, и то нам је и био репер да схватимо колико су озбиљна екипа. Покушали су данас да нас изненаде променом формације, али брзо смо се прилагодили томе и диктирали смо ритам утакмице. Судуви бих пожелео много среће у литванском првенству, овде смо се осећали веома пријатно, како у овом граду, тако и у Литванији — рекао је Милојевић.

Голгетерску форму наставили су Бен и Радоњић.

— Радујем се победи, и на голове гледам као на резултат колективне игре. Не гледам то индивидуално, драго ми је због играча који постижу голове јер им подиже самопоуздање. Увек се радујем када екипа постигне гол, ово је колективан спорт и голови су резултат тимске игре и залагања.

После данашње победе, Црвена звезда се први пут после 1996. године нашла међу 100 најбољих европских клубова. Тачније, Црвена звезда се од вечерас налази на 99. месту.

— Леп статистчки податак, пуно ми је срце. Али, то нас обавезује да дамо све од себе, да пробамо да доведемо ову генерацију колико год можемо високо, јер Црвена звезда то стварно заслужује са својом историјом и публиком. Драго ми је и надам се да ћемо само да растемо.

О наредном противнику није се много размишљало.

— Били смо фокусирани на данашњу утакмицу, а до Спартака има времена. Претходно и у суботу имамо утакмицу домаћег првенства, и има времена да се размишља и о Спартаку из Трнаве. Ради се о доброј екипи, али нисмо их до сада много пратили. Није за мене изненађење то што су избацили Легију, морамо да избацимо то из главе, нема у фудбалу изненађења. Данас се добар фудбал игра свуда и свако може да избаци свакога. Словачка лига је веома јака. Видите и по осталим резултатима како пролазе неке екипе за које то не очекујемо, али морамо да променимо своје размишљање — закључио је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

СИТАН авг 1, 2018 at 23:08

`терзићу доводи кафуа

Reply
rene artoa авг 1, 2018 at 22:49

Ako prodjemo Spartak boze zdravlja moguci protivnici Psv, Salzburg-Skendija,Seltik-Aek ili Astana-Dinamo zg.Sa cetiri S u ligu sampiona!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Petar авг 1, 2018 at 23:18

Pa ne mora bas 4 S 😀 U tom slucaju bi znacilo da idemo na Salzburg ili Seltik. Jeste da nikoga ne trebamo da se plasimo, ali ja bih ipak vise voleo nesto tipa skendiju (tesko da mogu da prodju Salzburg, ali lopta je okrugla). Ili dinamo zagreb. Da vidimo da li su uje ispred nas.

Reply

Leave a Comment