Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Велико појачање: Перпероглу Звездин!

Стратос Перпероглу

Стратос Перпероглу нови је кошаркаш Црвене звезде!

Искусни грчки интернационалац који покрива позицију четири потписао је једногодишњи уговор са црвено-белима и постао највеће име које је овог лета стигло на Мали Калемегдан, барем тренутно.

Ефстратиос Стратос Перпероглу је троструки освајач Евролиге, а са репрезентацијом Грчке је освојио бронзану медаљу на ЕП 2009 у Пољској. Веома богату каријеру започео је у Илсијакосу, затим наставио у Панионису, наступао је и за Панатинаикос и Олимпијакос, затим Анадолу Ефес, Барселону, а протеклу сезону је провео у Хапоелу из Јерусалима.

За своју земљу наступао је на ЕП 2009, 2013 и 2015, као и на СП 2010.

Искуство Перпероглуа ће бити од неизмерног значаја за екипу Црвене звезде, који у уторак пуни 34 године.

У Црвеној звезди ће поново сарађивати са Миланом Томићем, који је имао великог утицаја на одлуку грчког аса да дође у Београд.

Перпероглу је пето појачање овог лета, након Билија Барона, Душана Ристића, Маика Цирбеса и Мајкла Оџа.

Повезане вести

13 comments

krvavi zvezdas-DE авг 4, 2018 at 11:35

bez potrebe dovodjenje igraca..pustiti decu da igraju..cedevita ima dva drim tima tako da ce se sa svima igrati..buducnost duplo jaca i glodari bolji od nas..tako da sto smo osvojili ovih par godina to je to i ko zna kad

Reply
DJOLE BARI 91 авг 4, 2018 at 21:25

DECA TREBA DA IGRAJU U FMP-U A U ZVEZDI GOTOVI IGRAČI.NITI JE BUDUĆNOST DUPLO JAČA NITI JE CEDEVITA DRIM TIM A OD FRANJEVACA SMO DUPLO JAČI.U BEOGRADU ĆEMO IH SVE TUĆI .

Reply
parapsihopatologija авг 4, 2018 at 09:29

Odlican prelazni rok za sada. Dovode se igraci pobednici, sto je uvek dobro. Stratos i taj Faje ako dodje bi bili jedini preko 30 godina. Nemaju istoriju povreda, sto je odlicno. Radna etika kod Perperoglua fenomenalna. Ide se na spoj mladosti i iskustva sto uvek donosi rezultat. Srecno!

Reply
ĐOLE BARI 91 авг 4, 2018 at 01:15

TREBALO JE ZADRŽATI ROČESTIJA I FELDINA,VELIKA JE GREŠKA NJIHOV ODLAZAK

Reply
Estrella Roja авг 3, 2018 at 20:58

Nisam nimalo oduševljen prelaznim rokom, blago rečeno, mada je ovo realno najveće pojačanje koje smo dobili. Očekivao sam na četvorci i pleju igrače koji će praviti razliku a sad vidim da je nepoznati Senegalac Faje ta očekivana „zver“, bez rasne konotacije, i da će verovatno i plej, ako dođe, biti na približnom nivou. Loša koncepcija sa očajnim trenerom nam se obila o glavu prošle sezone, a ni trenutni roster ne uliva poverenje iako ima dosta novih igrača. Trebalo je sačuvati centarski tandem Omić- Lesor i dovesti kapitalca na četvorci, tada bi, uz ostanak Ročestija, Grk bi bio idelan da dopuni roster sa kojim bi bili koliko-toliko konkurentni prejakoj Cedeviti i dobroj Budućnosti. Ovako se bojim da nećemo uraditi ništa značajno u Aba ligi i Evrokupu.

Reply
Josif авг 3, 2018 at 21:39

Звезда че довести још два играча,плеја и бека шутера ако фелдин оде тако да нема потребе дасе драматизира и све дочекивати на нож.Е сада лига че бити знатно јача тако да није загарантирано никоме прво место,без обзира на ростере које успут још нису комплетирани.позз

Reply
Veteran Sever авг 3, 2018 at 22:54

Perperoglu 34 godine, Faje 33 godine…obojica u povredama poslednjih godina, izraubovani igraci…Faje nije igrao 6 meseci, jer bio pozitivan na doping testu…Cirbes je po svemu sudeci bivsi kosarkas, jer vise je po nocnim klubovima,gde se tuce sa bivsim devojkama i njihovim momcima, nego sto je na parketu, Odzo ima hronicno povredjene čukljeve i zbog toga ne moze vise od 6 minuta u kontinuitetu da bude na terenu….neću da budem ptica zlosutnica, ali kao da smo sanatorijum ili staracki dom…nista mi se ovo ne svidja!

Reply
Estrella Roja авг 4, 2018 at 00:56

Hehe, kao neka grupa skupljenih autsajdera iz onih sportskih američkih drama. Obično bude ishod da na kraju ostvare neko čudo kako bi se naglasio vredan rad i upornost, ali na našu nesreću film i Zvezdina realnost nisu u skladu iako bismo to voleli.

Reply
DJOLE BARI 91 авг 4, 2018 at 03:12

IGRAČ KOJI JE POVREĐEN ILI IMA TRAGOVE NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI U KRVI I ORGANIZMU NE MOŽE DA PROĐE DETALJNE LEKARSKE PREGLEDE PA SAMIM TIM NI DA POTPIŠE UGOVOR.UGOVORI SU NA GODINU DANA I UVEK POSTOJI MOGUĆNOST RASKIDA.

Reply
Veteran Sever авг 5, 2018 at 01:10

Faje je pre godinu dana igrao za Vareze i nije prosao jedan doping test. Bio je kaznjen neigranjem cak godinu dana, ali mu je kazna smanjena na 6 meseci!

Reply
Hadži Dragan NBG авг 4, 2018 at 11:32

Tako je matori. Svaka ti je ka´ Njegoševa! :mig:

Reply
DJOLE BARI 91 авг 4, 2018 at 03:27

SLAŽEM SE SA TOBOM U VEZI KONCEPCIJE I “ TRENERA “ TJ ČOVEKA KOJI NAS JE UNIŠTIO I KOJI NAM JE IZGUBIO ABA LIGU A TIME I EVRO LIGU. LESOR JE ,OSIM ŠTO JE MALOUMAN I ŠTO DELUJE KAO NAŠMRKAN ,LIMITIRAN IGRAČ I MOLIO SAM BOGA DA ODE.OMIĆ JE POŠTENO ODIGRAO I BIO JEDAN OD NAJBOLJIH OD KADA JE DOŠAO U ZVEZDU ALI JE DOBRO ŠTO JE OTIŠAO I ŠTO ĆE SE DELIJE VRATITI U HALU. NE MISLIM DA SU BUDUĆNOST I CEDEVITA TOLIKO JAČI OD NAS,PRVO ZATO ŠTO PRELAZNI ROK ZA NAS NIJE ZAVRŠEN I ŠTO JEDAN ILI DVA IGRAČA MOGU SVE DA PREOKRENU A DRUGO ŠTO NE IGRAJU IMENA I MISLIM DA ĆE I BUDUĆNOST KOJA ĆE UPOREDO DA IGRA VEOMA JAKU EVROLIGU I DA SE TROŠI I CEDEVITA GUBITI UTAKMICE. KLJUČNO ĆE BITI DOBITI IH KUĆI UBEDLJIVO I STEĆI PREDNOST DOMAĆEG TERENA U PLEJ OFU I VIŠE NIKADA NE DOZVOLITI NI ZBOG ČEGA I NI ZBOG KOGA DA DELIJE U NAJVAŽNIJIM MEČEVIMA NE BUDU UZ KLUB.

Reply
nele авг 4, 2018 at 10:54

Po prirodi ni ja nisam preveliki pozitivac i cesto mnoge stvari docekujem sa velikom dozom kritike ali, sto kaze Josif, ne treba stvari bas docekivati na noz, tu dosta preterujes! Donekle se mogu neke stvari prognozirati na osnovu dosadasnjih realnih pokazatelja ali buducu formu ne mogu prognozirati cak ni sami igraci a kamoli mi odavde sa racunara. Perperoglu jeste veliki igrac a kolika je mana to sto je vec dosta star tek cemo videti. Ne znam na osnovu cega mislis da je Cedevita prejaka, svakako nije losa i verovatno je Agilar najzvucnije ime kod njih ali tim im je postao prava legija stranaca i to tek treba ukomponovati, buducnost izgleda slicno kao i prethodne sezone. Mozda ce i postojeci igraci igrati mnogo bolje pod Tomicem, vec zmo kakve je gluposti sa igracima pravio onaj nesrecnik Alimpije. Znaci kritikaje uvek dobrodosla (mozda je korisnija od pohvala) ali ne preteruj u tome!

Reply

Leave a Comment