Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Мајдов бронзани на ГП у Загребу

Немања Мајдов

Немања Мајдов актуелни светски шампион и вицешампион Европе још једном нас је обрадовао врхунским резултатом. На Гран прију у Загребу још једном је одушевио све навијаче Црвене звезде и љубитеље џудоа у Србији освајањем бронзане медаље на Гранд прију у Загребу у категорији до 90 килограма.

Мајдов је очекивано почео победама учешће на ГП. За почетак Ли Кохмана из Израела, затим и Чеха Петра Јири као и Словака Милана Рандла. У полуфиналу у дуелу са Кубанцем Ешлијем Гонзалесом, Немању Мајдова су дефинитивно спорне судске одлуке спречиле да дође до финала.

У мечу за бронзану медаљу Немања Мајдов је победио Макса Стјуарта из Велике Британије ипоном, што му је донело још једно вредно одличје са међународне спортске сцене.

Задовољан сам приказаним, тукао сам сјајне борце, осећао сам се одлично, веома оштро и моћно. Једноставно сам уживао у џудоу током читавог такмичарског дана.

Када је у питању меч са Гонзалесом Мајдов каже:

Што се мене тиче победио сам их све. Полуфинале нећу коментарисати јер сви су видели шта се десило и нема се шта рећи по том питању. Најбитније од свега нема повреда, форма се подиже у право време и све иде по плану. Сад идем на паузу седам дана, после чега крећем, са Божијом помоћи базу за одбрану светске титуле – рекао је актуелни светски шампион Немања Мајдов.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment