Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

„Пуцамо“ из свих оружја

Осам утакмица, шест победа, два ремија и само два примљена поготка уз импресивну гол-разлику 15:2.

Тренер Владан Милојевић тешко је могао да пожели бољи почетак сезоне. Његови пулени гину за дрес Црвене звезде, нижу тријумфе и фантастичне бројке, први су на табели Суперлиге као једина екипа са максималним учинком, а очекују их и изазови у завршници квалификација за Лигу шампиона.

На осам овосезонских мечева, Милојевић је на терен послао укупно 26 играча, само голман Немања Супић и талентовани везиста Иван Илић још увек чекају шансу. Када је реч о стрелцима, посебно може да га радује разноврсна убојитост, односно то што његови пулени „пуцају“ из свих оружја.

Наиме, Звезда је славила на шест од осам утакмица уз 15 голова које је постигло 10 различитих играча, што више него довољно говори о квалитету играчког кадра.

Што се тиче Суперлиге, седам погодака дело је седморице фудбалера на три меча. На последњем сусрету са Вождовцем „на крову“ (1:2) мрежу су тресли Вељко Симић и Никола Стојиљковић, обојици је то био по првенац, против нишког Радничког су победу (2:0) донели Милан Родић и Ел Фарду Бен, а за славље на старту шампионата против Динама из Врања (3:0) били су задужени Душан Јованчић, Дејан Јовељић и Милан Јевтовић.

Када је реч о европској сцени, у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона против Спартака из Трнаве, гол у ремију 1:1 за наш тим дело је Бена. У реваншу 2. кола квалификација, стрелци против Судуве у Литванији (0:2) били су такође Бен и Немања Радоњић који је био и двоструки стрелац уз погодак Лоренца Ебисилија у првом сусрету са истим ривалом на нашем стадиону (3:0).

После ремија без голова са Спартаксом из Јурмале на овосезонској премијери, прве голове за Звезду у сезони 2018/2019. постигли су већ поменути Бен и Ненад Крстичић, у победи од 2:0.

Нека се мрежа тресе и Спартаку у Словачкој на путу ка прагу Лиге шампиона, односно суперлигашким ривалима на путу ка одбрани титуле првака Србије.

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 авг 9, 2018 at 22:21

TERZIĆU AKO OVO PROČITAŠ REAGUJ ODMAH. KANGA NAPUŠTA SPARTU,SVI ZNAMO DA JE MU JE PONAŠANJE PROBLEMATIČNO ,DA JE ČESTO PSOVAO MILOJEVIĆA I DA JE TO GLAVNI RAZLOG NJEGOVE PRODAJE ALI SAD IMAMO OGROMNU ŠANSU DA DOVEDEMO ODLIČNOG IGRAČA NA DEFICITARNOM MESTU. SETI SE SAMO NJEGOVIH GOLOVA U EVROPI,PLUS MU JE ŠTO VEĆ POZNAJE GRAD,AMBIJENT I IGRAČE .POD HITNO GA VRATI U ZVEZDU.

Reply
Gogi авг 10, 2018 at 14:12

Djole druze nisam siguran koliko je to realno u ovom trenutku jer prema transfermarktu vrednost mu je 2.7 miliona a ima i ugovor do Juna 2020god. Jedino neke kombinacije da spuste cenu,da se on odrekne dela zarade ili pozajmica i slicno…A najjace bi bilo ako bi ga vratili da Terza kaze kupili smo ga za par stotina hiljada ili dosao je dzaba a prodacemo ga za 5-7 milki grobljanci bi kolektivno zavrsili u ludari histerisuci ha,ha,ha…

Reply

Leave a Comment