Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Срнић и Бабић после победе над Спартаком

Црвена звезда је забележила важну победу пред пут у Словачку на реванш утакмицу квалификација за Лигу шампиона.

Славољуб Срнић није имао среће да постигне први гол ове сезоне, али полако хвата ритам после повреде и пропуштеног уводног дела сезоне.

— Мислим да смо одиграли, поготово у наставку, одлично. И време је било много тешко, теже у првом делу, а шеф је изротирао целу екипу па нам је требало и мало времена, али победа није случајна. Не боле за сада ови промашаји, али криво ми је што нисам постигао погодак. Нaдам се да ћу дати када буде и важније, на европској утакмици. Већ се окрећемо Трнави, могу слободно да кажем да је то утакмица сезоне за нас. И они ће играти дефанзивно, морамо наћи начин да постигнемо гол, и ако први дамо гол мислим да ће нам све бити много лакше. Немамо много времена да се одморимо, али то су утакмице где се не признаје умор, дајеш све од себе и не размишљаш о умору — рекао је Срнић после утакмице.

Стрелац трећег гола Срђан Бабић признао је да је мислима већ у Словачкој.

— Битно је да смо освојили три бода, то је најважније. Драго ми је због гола, али и није много утицао осим на резултат. Понављам, важно је да смо победили. Имао сам и пре тога једну шансу, али нисам довољно добро шутирао. Искрено, били смо мислима већ у Словачкој, колико год да смо се трудили да будемо сконцентрисани на утакмицу. Због тога су и ова три бода додатно значајна за нас — рекао је Бабић.

Повезане вести

Leave a Comment