Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели започели припреме за нову сезону

Први тим КК Црвена звезда мтс почео је у понедељак припреме за нову, такмичарску сезону 2018-2019 окупљањем и тестовима у специјалистичкој ординацији „Вита Максима“ у Београду.

Црвено-бели ће у Београду где имају све потребне услове, обавити целокупне припреме, до почетка одигравања серије пријатељских утакмица.

На првој прозивци новог тренера Милана Томића, нашли су се:

Алекса Раданов, Стратос Перпероглу, Били Барон, Немања Ненадић, Мајкл Оџо, Марко Кешељ, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Филип Човић, Мајк Цирбес, Бориша Симанић, Душан Ристић и Бранко Лазић.

Прикључивање Мухамеда Фајеа и Џоа Регланда договорено је за средину недеље, када ће бити обављени неопходни медицински прегледи и тестирања. Играч Никола Јовановић у договору са клубом и његовом агенцијом, а у циљу обезбеђења што веће минутаже, биће уступљен у сезони 2018-2019 италијанском кошаркашком клубу Тренто, а након тога се враћа у Црвену звезду.

Стефан Јанковић, који има важећи уговор са клубом, није се појавио на прозивци и у складу са нормативним актима клуба и уговором, спортски директор клуба је покренуо дисциплински поступак.

Стручни штаб КК Црвена звезда мтс ове године чиниће Милан Томић (први тренер), Андрија Гавриловић, Миленко Топић и Саша Косовић (помоћници), Александар Лукман (кондициони тренер), Небојша Илић (спортски директор и менаџер првог тима) и доктори Небојша Митровић и Борис Глушчевић и физиотерапеут Милорад Ћирић.

Екипа ће током понедељка и уторка обавити комплетне медицинске прегледе и тестирања, а први тренинг у дворани екипа ће обавити у среду.

О терминима одигравања пријатељских утакмица и свим осталим важним информацијама везаним за припремни период првог тима КК Црвена звезда мтс, јавност ће бити обавештена благовремено.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

окнарб авг 14, 2018 at 13:36

доведите стефана маркоића и једног доброг тројкаша

Reply
Србин са Космета авг 13, 2018 at 18:16

СРЕЋНО!!!
Одлична екипа!!!

Reply
Darko авг 13, 2018 at 22:35

Brate sa Kosova ne prejudiciraj! Polako..videcemo…Meni, pak, ekipa lici na Legiju Staraca i Legiju stranaca… I ovaj cirkus sa Jankovicem je nepodnosljiv! Momak ima trogodisnji ugovor, ali na kraju ce, ko zna kojim metodama i shemama, pojacati grobare, a mi cemo dobiti 0 dinara, iako po ugovoru izlazna klauzula iz ugovora posle prve godine je 300.000evra, posle druge 250.000e…A da – nije primio tri plate…pa, po tom osnovu svi igraci Partizana u poslednje tri godine mogli su besplatno da dodju kod nas, u Buducnost, Cedevitu ili gde vec…I mi sad gledamo „belo“ kako nam za DZ uzimaju igraca(neka ide, ali neka otkupe Ugovor) i kao sad jurimo Ilica iz Buducnosti koji nije produzio ugovor sa djeticima…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 14, 2018 at 11:28

Darko lepo si odgovorio..licno mislim da je ovo preslaba ekipa sklepana samo za sledecu sezonu..lako smo se odrekli rochestia,feldina,dangubica..igraca koji su nesto vredeli…g.lodari su dosta jaci a o cedeviti da ne pricam ima da osvoje aba ligu bez poraza

Reply
Backo авг 14, 2018 at 21:23

Hahaha, to pricas za Cedevitu prethodnih 5 godina, i sta su uradili? Jedno veliko nista!

Reply
Republika Srpska авг 23, 2018 at 21:44

Evo slobodan je simonovic od domacih igraca ko jos markovic treba ga dobro platit. Dzenkins je tu kao opcija samo treba da se dobro plati. Koga ces jos od domacih da nadjes a da nije skup da je kvalitetan da ga potpisemo na vise godina. Mozda jelovac. Koliko real ima stranaca fener oly panata. Daj napeavi koncepciju budzeta pa da dovedemo tea markovica jovica bobija kuzmica simonovica gudurica bjelicu potpisemo ih ba po 3 god pa dovedemo pesica i napadnemo EL

Reply
Republika Srpska авг 23, 2018 at 21:38

Sta ti znaci ovo shemama

Reply

Leave a Comment