Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаФудбал

Звезда је у плеј-офу Лиге шампиона!

Фудбалери Црвене звезде су се пласирали у плеј-оф Лиге шампиона након победе у Трнави над Спартаком од 2:1!

На шок-гол и рано вођство домаћих наш тим је одговорио истом мером и одмах постигао изједначујући погодак, стрелац је био Бен.

У другом дeлу игре није било голова да би у првом продужетку Радоњић постигао победоносни гол.

Спартак је имао прилику за гол у последњим тренуцима продужетака али је њихов играч из пенала погодио пречку.

Ускоро опширније.

Повезане вести

25 comments

monako авг 16, 2018 at 00:01

Ako mislimo da podignemo atmosferu pred salzburg potrbno je postaviti veliki VIDEO BIM na pomocnom terenu gde bi se uzivo pratila utakmica,navijalo -sto jace da se cuje na stadionu- a na ekranu prenositi sta se desava ispred tako da i fudbaleri budu jos motivisaniji.Uspeh ne moze da izostane .

Reply
Gogi авг 15, 2018 at 04:12

Bravo momci svaka cast,bilo bi lepo LS ali sta god da bude protiv Salcburga veceras je odradjen ogroman posao…Nije nas bilo dugo u Evropi ali zato sada evo vec druga godina uzastopno grupna faza treba nastaviti jako i ove a i narednih sezona…Da ne spominjem koliko ce nam ovo znaciti i za dodatno popravljanje koeficijenta,zatim lova plasmanom u LS bi dobili u startu 15 miliona a posle moe jos da se zaradi ali u slucaju da ne bude LS ni LE nije za baciti jer bi imali preko 6 miliona zagarantovanih to je samo od UEFE+tv prava,ulaznice,prodaja pica i hrane na stadionu,prodaja rekvizita,pare od sponzora itd. negde oko 10ak milki mozda i vise,plus jos ekstra za pobede,neresene u grupi,prolaz u nokaut fazu itd. a da ne pricamo o tome da ce i igracima porasti vrednost i moci ce fino da se zaradi posle na prodajama…Treba sada dovesti jos tog 1 spica i mozda jos jednog igraca i LS nije daleko ili u najgorem slucaju opet prolece u LE,jos ako nas sreca pogleda pa nam ispadne neka grupa koja nije ekstra jaka svasta moze biti…Na zimu jos par pojacanja i svim silama na titulu i ove godine jer uz dobru sezonu mozemo imati jako dobar koeficijent sledece godine i to nakon duzeg vremena i opet napasti LS dok bi LE kao druga opcija bila skoro zagarantovana…Ova uprava radi do sada sve pametno,nedavno su rekli da bi nas nekih 3 vezane sezone u Evropi tj grupi nekog od 2 Evropska takmicenja skroz stabilizovale i da bi skoro svi problemi bili reseni eto sada imamo sansu za to vec cemo da igramo drugu uzastopnu sezonu a ako budemo pametni i sledece bi mogli vrlo lako u LS ili LE tako da bi konacni izasli iz dugogodisnje letargije i Evropa bi postala redovna stvar a i u domacim okvirima bi dominirali…Napred Zvezda!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 15, 2018 at 01:21

TERZA POSTAJE POLAKO MAMIC IZ DINAMA

Reply
rene artoa авг 15, 2018 at 00:41

Sve cestitke za musku igru. Momci su istrpeli nevidjene batine a onaj turski smrad je dao vise kartona nama nego njima koji su morali dobiti makar jedan crveni!!!

Reply
Nenad Popovic авг 15, 2018 at 00:36

Lep je ovo uspeh i treba ga proslaviti i biti zadovoljan, jer realno mi nemamo neki tim. Ipak su to prosecni igraci, koje je Miloje vrlo vesto upakovao. Miloja je ovaj Slovak nadmudrio u Beogradu, ali na srecu, Miloje mu se veceras revansirao i jako dobro postavio taktiku. Ima vremena do Salcburga da se momci oporave od silnih batina, ali mora se traziti pod hitno dobar stoper, jer je Degenek ovde zalutao. Savic jedino moze pored boljeg od sebe nesto da pruzi, jer budimo realni, spor je i trom. Tek sad se vidi koliko fali Le Talek, puno, puno… Vidim svi pricaju o spicu. Aman ljudi, niko nam nije potreban. Pavkov je odlican, treba mu davati da igra. Kad je usao, odmah se videla njegova nadmoc. Dobar je u skoku, dobro se gradi, nije ni tako spor. Pa covek je ipak dao gomilu golova, nije to slucajno. Decko zna fudbal, tvrdim bolji je od Mitrovica, a znam da se skoro niko nece samnom sloziti. Uostalom videce se kada ode. Nije Susic budala sto ga trazi. Nadamo se da ce Kafu sa Benom biti dobar tandem. Da ne duzim, apel za upravu Zvezde! Pod hitno naci stopera, ostaviti Pavkova, a razmisliti o prodaji Radonjica. Decko zbog dva totalno glupa zuta kartona nece igrati u Utorak, pa cemo videti da li fali ili ne. Veliki pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 15, 2018 at 00:16

MISLIM DA JE OVO SPRDNJA SA GOBELJICEM I DEGENEKOM…..APSOLUTNO OPERISANI ZA FUDBAL::POD HITNO JEDAN STOPER;CENTARFOR RAZBIJAC NEKA CHAMUGA I DA OSTANE RADONJA I KAFU BICE TO VEC OZBILJNA EKIPA

Reply
Dragan авг 15, 2018 at 00:27

Auuu…brate Krvavi…gde ce ti dusa!? Nemoj da nam kvaris dozivljaj i ovu noc… Kad prespavamo – onda ce da naostrimo pera za kritike…Pusti sad…

Reply
Petar авг 15, 2018 at 00:03

Svaka cast igracima i strucnom stabu sto su drugu godinu za redom obezbedili evropu. Utakmica nije bila previse lepa. Realno, bolji smo tim, ali se to nije videlo pre svega zbog Spartakovog stila igre. Protiv preagresivnog protivnika cesto ne blistaju ni mnogo bolji timovi. Sto se tice sudjenja, mislim da je bilo, najblaze receno, sramotno. Ne sviranje faulova nad nasim igracima, ne dosudjen cist penal nad Benom, ne sankcionisanje pregrube igre od strane protivnika… Pa ljudi moji, mi smo imali 7 zutih kartona! Ej, SEDAM!! Dobili smo karton vise nego oni. Bruka. Realno bi bilo da se uefa pozabavi time ko i kako sudi, a ne da se omogucuje svakoj bagri da uzme pistaljku i kartone u ruke.

Reply
Hadži Dragan NBG авг 14, 2018 at 23:58

Duboki naklon za igrače,stručni štab na čelu sa Vladanom,kao i Mitu i Terzu.

Reply
ivan niksic авг 14, 2018 at 23:53

Cestitke Crvenoj Zvezdi, Miloju i ekipi na jos jednom velikom uspjehu i ponovnom ucescu u Evropi, sto ce, nadam se, postati tradicija, sto i prilici i gdje je i mjesto Sampionu Evrope i Svijeta. Uz to, hvala jos jednom Miloju, ekipi, strucnom stabu i upravi na jos jednoj radosti i na tome sto ste opet usrecili crveno-belu armiju navijaca! Svaka cast i kapa dolje, a nadam se i vjerujem da mozete jos jedan korak dalje, do museme na centru Marakane!

Reply
Mnogo smo jači авг 14, 2018 at 23:52

Odličan rez ali moram da kažem jako loš završni pas nijedna lopta nije bila komercijalna za naše napadače nijednom loptom nisu našli stojiljkovića to tako ne sme protiv redbula bekovi stojković i rodić perfektni ben sjajan radonja car

Reply
Dragan авг 15, 2018 at 00:01

Da ne mracimo sad…ali tacno je da je bilo i dosta nedostataka…valjda cemo to otkloniti…Miloje je metodican trener! Samo napred!!!

Reply
Mnogo smo jači авг 15, 2018 at 00:10

Poštovanje brate slažem se ne treba mračiti.,,nego mi je dosta priča kao kad dodje napadač sve ćemo reŠiti . Protiv slaz samo jako poz za tebe

Reply
Dragan авг 15, 2018 at 00:22

Malo u sali, a malo u zbilji : iz prekida smo najbezopasniji tim na kugli zemaljskoj :! Kad budemo konacno malo opasniji iz tih prekida – bice frka i Barsi, Realu i ostalim Mancesterima…. : :udar: :udar:

Reply
Mnogo smo jači авг 15, 2018 at 00:29

kad nemaš visokog napadača onoda je tAko al za to treba improvizovati niskim ubacivanjima na „prvu stativu“??

krvavi zvezdas-DE авг 15, 2018 at 00:59

AUUU brate dragane nemoj sad da mracis sa nedostacima..ima vremena ..pusti sad nedostatke :slavlje: :slavlje: :slavlje:

Reply
nesadelijans авг 14, 2018 at 23:50

svaka cast momci ben za desetku odmah iza njega mali simic jovancic bravo za miloja i terzu uefa ne zna da je i teren u salcsburgu domaci teren za zvezdu i jedna sugestija za upravu zvezde odjebite vise rts nikada vise da ne pridju stadionu ovakvu utakmici da nisu zainteresovani da prenose sramota za ljigavce sa rts

Reply
Zeka Zvezdas авг 14, 2018 at 23:28

Kuckam iz Trnave… Ima nas destak iz stare garde koja je bila i u Cirihu septembra 1990…i tad smo imali samo 1:1 u Beogradu…i posle bi sto bi…Prvaci Evrope i sveta…Noc fantazije i veceras…da li to slutimo na Ligu sampiona…

Reply
Loki авг 14, 2018 at 23:34

Nekima ni 6 banki zivota uskoro nije mnogo da biju put do Trnave! Pozdrav za Zeku, Matketa, Andru, Peglu i ekipu…

Reply
maverikss82 авг 14, 2018 at 23:24

Dobro je. Realno, ocekivao sam da lako razbijemo ove krljatore. Ali bas smo lose igrali. Verujem da ce biti bolje protiv Salcburga.

Reply
Veteran Sever авг 14, 2018 at 23:19

Vrh…brate….he, he…. idemo dalje!!! Da igramo sa publikom na nasem stadionu…u septembru bi se musema LS vijorila a na „Rajku“….Ali i tada srce na teren, pa sta bude!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 14, 2018 at 23:17

sta god da bude sa salzburgom bice ok..druga godina za redom u LE je extra uspeh i ja sam prezadovoljan…a ako bude LS onda sreci nema kraja..steta sto zbog par divljaka sa severa bice uskraceni pravi zvezdasi da uzivaju

Reply
Dragan авг 14, 2018 at 23:17

Sjajno….
I kakva je sad steta sto igramo bez publike protiv Salzburga!!!

Reply
Loki авг 14, 2018 at 23:15

Bravoooooo….
E, sad na Salzburg…pa da se musema Lige sampiona razvije na nasem stadionu!!!

Reply
Loki авг 14, 2018 at 23:14

Kapa do zemlje za igrace i Miloja!!!!

Reply

Leave a Comment