Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: „Звезда пред собом има још једну фантастичну спортску, али и финансијски стабилну годину!“

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић има много разлога за задовољство после великог успеха нашег клуба.

– Понос! То је оно што ме испуњава после победе у Словачкој и још једне обезбеђене јесени у Европи. Поносан сам на све што је Звезда урадила! Овим успехом смо показали да прошла сезона није била случајност, да радимо системски и да нашу Звезду враћамо на мапу Европе – Каже Звездан Терзић.

Он је имао поруку за све који су допринели овом успеху.

– Желим да се од срца захвалим играчима, стручном штабу, али и свим својим сарадницима чији допринос није видљив јавности у тој мери. Нашим заједничким напорима учинили смо да Звезда пред собом има још једну фантастичну спортску, али и финансијски стабилну годину. Рад у Црвеној звезда је задовољство али и огромна обавеза. Зато немамо времена да уживамо у овом успеху јер нас већ данас чекају нове обавезе и припрема утакмица плеј офа са Ред бул Салзбургом. Показали смо да поново постајемо озбиљан клуб и могу да обећам да ће армија звездиних навијача бити поносна на своју Црвену звезду – закључио је Звездин директор.

Повезане вести

9 comments

monako авг 15, 2018 at 23:56

Ako mislimo da podignemo atmosferu pred salzburg potrbno je postaviti veliki VIDEO BIM na pomocnom terenu gde bi se uzivo pratila utakmica,navijalo -sto jace da se cuje na stadionu- a na ekranu prenositi sta se desava ispred tako da i fudbaleri budu jos motivisaniji.Uspeh ne moze da izostane a bili bi jedinsveni i neprevazidjeni po kreativnosti i domisljatosti.

Reply
Србин са Космета авг 16, 2018 at 14:01

Браво за идеју!

Reply
Горан Младеновић авг 15, 2018 at 20:39

Терзо честитам, откад си дошао у велику Звезду она полако постаје оно што је некад била и што треба да буде, поносна и моћна. Желим ти још пуно напретка али те молим немој да сваке године правимо нови тим већ да се сачува барем костур тима! Срећно и поздрав од Горана.

Reply
Goran авг 17, 2018 at 12:33

Imenjace svi bi mi to voleli ali tesko da se moze zadrzati kostur tima jer Zvezda je u dugovima 26-29 miliona+svake godine treba 10-12 miona da se pokrije budzet zato se i tumba tim i krpi svake godine…kada dugovi spadnu na minimum ili kada ih se skroz resimo onda ce zadrzavanje tima cak i na par sezona biti moguce ovako tesko je izvodljivo sada zadrzati najbolje igrace jer se mora prezivljavati…Pozzz…

Reply
Hadži Dragan NBG авг 15, 2018 at 18:02

Gosn Terziću za sve urađeno do sada iskrene čestitke. Ali … i sami znate da Zvezda ne trpi gubitnike,zato napred u nove pobede.

Reply
окнарб авг 15, 2018 at 16:14

задржи радоњића,без њега смо 50 посто лошији

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 15, 2018 at 14:11

TERZINJO SVAKA CAST NA SVEMU:::KAPA DOLE::OSIM STO TI NE OPRASTAM DIL SA PAR HULIGANA SA SEVERA::TO TI JE NAJVECA GRESKA ::I SAM VIDIS DA BEZ PRAVIH NAVIJACA NEMA DALJE

Reply
DJOLE BARI 91 авг 15, 2018 at 16:16

A SETI SE DA GA ZAMALO OTERAŠE,ČAK JE BIO PODNEO OSTAVKU,SAD BI BILI IZA VOŽDOVCA

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 15, 2018 at 22:34

slazem se Djole

Reply

Leave a Comment