Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Победа и реми против Рада на старту

Овог викенда одигране су утакмице првог кола лига за млађе селекције. Омладинци и кадети Црвене звезде на домаћем терену одмерили су снаге са екипом Рада. Дечаци рођени 2001. године ремизирали су резултатом 2:2, док су кадети победили са 3:0.

Иако су црвено-бели омладинци играли офанзивније и стварали више шанси, посебно у другом полувремену, на мечу су виђена по два гола на обе стране. Тренер Братислав Живковић након утакмице истакао је да резултат реално описује стање на терену у току утакмице.

– Нисмо одиграли утакмицу како смо желели, правили смо грешке у фази дефанзиве и то се види по резултату. У другом полувремену смо били одлучнији, више смо нападали, али морамо и то много боље да радимо у наставку првенства. Већ у среду имаћемо прилику за поправни у Суботици – рекао је Живковић.

 

Омладинци: Црвена звезда – Рад 2:2 (1:2)

 

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“

Судија: Лукић Лазар

Стрелци: Бурмаз у 30’ и Стајић у 64’ (ФК Црвена звезда) и Грубишић у 25’ и Стојановић у 45’ (ФК Рад)

Жути картони :  Стајић у 45’, Миликић у 56’, Стојанчић у 66’ (ФК Црвена звезда) и Савић у 61’ и Ђорић у 89’ (ФК Рад)

 

ФК Црвена звезда : Крстовић, Милисављевић, Стајић, Аџибаба (од 45’ Стојанчић), Савић, Миликић, Великић (од 68’ Дедијер), Стојановић (од 61’ Ајдиновић), Купусовић (од 52’ Ђорђевић), Јочић, Бурмаз.

ФК Рад: Лекић, Рајковић, Радојчић, Ђорић, Чанић,Савић, Алексић (од 84’ Вујовић), Грубишић, Чумић, Дејановић (од 72’ Вуловић), Стојановић.

 

После свих пет победа, колико су наши кадети забележили на утакмицама у припремном период, дечаци предвођени Славољубом Ђорђевићем остварили су тријумф и у премијерном мечу у сезони. Наши кадети су, уз сигурну игру у одбрани, приказали шта све умеју да ураде у фази напада. Сви присутни на помоћном терену иза југа Маракане могли су да уживају у мноштву атрактивних потеза, изгледних прилика, уз три поготка.

 

Кадети: Црвена звезда – Рад 3:0 (1:0)

 

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“

Судија: Васиљевић Милош

Стрелци: Лукић у 17’, Бабић у 56’ и Пантовић у 88’

Жути картони :  Радојчић у 33’ и Максимовић у 81’ (ФК Рад)

 

ФК Црвена звезда : Ћопић, Максимовћ, Пријовић, Матић, Лукић, Писар, Њамцуловић (од 60’ Митровић), Илић (од 51’ Васиљевић), Бабић (од 67’ Пантовић), Елевен (од 68’ Пиплица), Радуловић (од 46’ Ђуричковић).

ФК Рад: Нешић, Црвенковић(од 52’ Гукић), Ђорђевић (од 68’ Јевтић), Ћоровић, Добријевић (од 33’ Милишић), Мирковић, Радојчић (од 60’ Токалић), Васиљевић, Младеновић, Дељанин, Драговић.

Повезане вести

2 comments

SVE PJANO21 авг 20, 2018 at 07:01

Jel ovaj Ilić, što igra u kadetima, onaj što smo ga prodali Mančester Sitiju? Ili imamo još nekog Ilića?

Reply
Hadži Dragan NBG авг 19, 2018 at 18:31

Omladince sam gledao,bili su bolji od Rada iako su mlađi,ali se oseća odsustvo Erakovića u odbrani gde je duvala promaja.Bursać i Kupusović u napadu više nisu dominantni snagom kao što su bili u kadetima,ali mislim da će sve to leći na svoje,s vremenom.

Reply

Leave a Comment