Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радоњић: Време је за велика дела

Голом Немање Радоњића осмом минуту првог продужетка меча против Спартака у Трнави, Црвена звезда обезбедила је победу од 2:1 и заказала дуел са екипом Салцбурга на Маракани, у плеј-офу за Лигу шампиона. Звездин крилни нападач истиче да му сваки погодак много значи и да верује да може да постигне онај вредан пласмана у елитно такмичење.

Замерали су ми прошле сезоне да немам учинак, сада сам демантовао све. Посебно ми је драго што су моји голови дело тимског рада и уверен сам да ћемо се и у овом двомечу радовати фантастичним головима. Сигурно да ми голови много значе, видели сте колико се радујем када их постигнем. Фудбал се игра за голове – рекао је Радоњић.

Тимски дух је оно што по мишљењу Немање Радоњића издваја екипу Црвене звезде.

Показали смо да смо као тим непобедиви. Наша снага лежи у колективу. То се најбоље видело на мечу против Спартака у Трнави. Многи су сумњали у нас, али ми смо се издигли из ситуације и у продужецима, када је било најважније, били смо најјачи. Физички смо одлично припремљени. Сигурно је Слацбург најтежи противник до сада за нас, али та утакмица је нешто што нас дели од великог успеха. Сигурно је много лакше када већ имате обезбеђено учешће у Лиги Европе, много смо растерећенији на путу до Лиге шампиона.

Много се пише и прича о сусрету са Сацбургом, а наш крилни нападач истиче колико подршка која стиже са свих страна значи његовој екипи.

Заиста је невероватан осећај када вам људи пружају подршку на сваком кораку. Борићемо се на терену исто као да су на трибинама наши навијачи. Даћемо све од себе да забележимо повољан резултат у првој утакмици, па да решимо ствар у Салцбургу. Верујем да ћемо и на гостовању имати огромну подршку са трибина. У Трнави сам чуо само наше навијаче, чинило ми се као да играмо код куће. Био сам концентрисан само на глас који ми прија, на добро познат хук са трибина који нам пружа подршку. То нам је увек мотив више – поручио је Радоњић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета авг 20, 2018 at 16:15

Много среће у Марсеју!!!
Донео си вољеном клубу доста радости и прилично пара!
Хвала Ти!

Reply

Leave a Comment