Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Фудбал

Европска Звезда и на домаћим мечевима

Црвена звезда се налази на прагу Лиге шампиона, победе ниже и у Суперлиги, и прави је тренутак да набавите вашу сезонску карту.

Наш клуб је обезбедио европску јесен и још најмање осам утакмица на највећој сцени, а европску Звезду гледајте и на домаћој сцени.

Продаја сезонских улазница траје до 31. августа, а сервис за чланство на стадиону „Рајко Митић“, који се налази на западној трибини одмах поред улаза у клупски музеј, отворен је сваког радног дана и суботом од 10 до 18 часова.

Поред сезонских улазница, чекају вас и чланске карте, а тиме што постанете члан Црвене звезде, дајете велики допринос успесима и остварењу даљих циљева.

Већ смо близу смо 10.000 чланова и ваша подршка нам је од велике важности, поготово у тренуцима када Звезда пише нове странице историје.

Имате прилику да из дана у дан гледате европску Звезду, и на елитној сцени, и у домаћем шампионату.

ВАЖНО УПУТСТВО:
1. Свако ко купује сезонску карту мора да буде члан нашег клуба са плаћеном чланарином. У случају да нисте члан моћи ћете на лицу места да обновите чланарину. Чланарина се уплаћује директно на рачун фондације клуба, и плаћање је у кешу.
2. Због нових строгих правила УЕФА обавезно је да свака сезонска карта има одштампано име и презиме власника ради спречавања злоупотребе.
3. Обавезно понесите личну карту ради идентификације, а пожељна је и стара сезонска карта због лакше обнове истих места на стадиону.

ЦЕНЕ:

Захваљујући почетку сарадње са Мастеркард, свако ко плати сезонску карту Мастеркард картицом у просторијама чланства на стадиону добиће одмах и награду у Ред Стар Шопу-у и то у виду дреса, мајице, шала или качкета, зависно од трибине за коју је купио сезонску карту.

Захтеви за породичне улазнице се примају сваког дана, и то за децу до 15 година. Због УЕФА захтева израђују се са фотографијом детета уз документ који доказује да деца имају испод 15 година (ђачка књижица или Извод из матичне књиге рођених).

Димензије (формат) дечије фотографије
висина – ширина    2цм – 1.8цм   (1,000пx – 900пx)

телефони:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
сајт: www.будидеозвезде.рс

Буди део Звезде!

Повезане вести

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о