Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Звезда вредна у „Шумицама“, следе припремне утакмице

Црвена звезда је увелико у припремном периоду и након почетног, базичног дела припрема, посвећеном физичкој припреми, следи период припремних утакмица.

У својој бази, у хали „Шумице“, тренер Ненад Перуничић са сарадницима уиграва и спрема нову екипу за будућа искушења. Црвена звезда је остала овог лета без 10 играча, а уз најискусније, најмлађе и повратнике, Звезда ће кренути у суперлигашке борбе.

Дејан Бабић, Марко Милосављевић и Алекса Кљајић су појачали нишки Железничар, Александар Бабић Металопластику, Младен Шотић је прешао у Партизан, Ненад Мандић ће наступати за Обилић, голман Александар Пејчиновић за турски Нилуфер из Бурсе, Владимир Зејак (Пелистер) и Никола Ивановић (Работнички) каријеру настављају у Македонији, а још раније је прелазак у АСОБАЛ лигу и Адемар Леон договорио Иван Мошић, који је био на позајмици у Дубаију.

Након поподневног трчања и стицања кондиције у првом делу припрема, црвено-бели полако улазе у ритам припремних утакмица у циљу уигравања тима.

Већ сутра је на програму први контролни меч против прошлосезонског учесника СЕХА лиге, екипе Динама из Панчева, а у четвртак против доскорашњег суперлигаша, Пожаревца. У суботу је на програму дуел против Пролетера из Зрењанина. Све утакмице играће се у Београду, у „Шумицама“.

Црвена звезда ће бити учесник турнира који организује РК Вождовац, а на коме ће још учествовати РК Борац Бања Лука и Динамо из Панчева последњег дана августа и првог дана септембра.

У плану је одигравање још неколико утакмица пре почетка нове сезоне Суперлиге.

О даљим активностима у прелазном року, новим играчима и формирању тима за такмичарску сезону 2018/2019 РК Црвена звезда ће се оглашавати преко клупског сајта.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment