Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојковић – Гол нас дели од Лиге шампиона

Звездина одбрана је још једном показала да није фраза када је називају непробојним зидом. И у мечу плеј-офа за Лигу шампиона са Салцбургом наши фудбалери сачували су своју мрежу. У другом полувремену са капитенском тракм на руци, а током читавог меча изузетно борбено и мотивисано, Филип Стојковић предводио је наш тим.

– Урадили смо велику ствар у Београду, свима нам је било јако битно да не примимо гол. Читава екипа игра одличну одбрану, то се посебно види у сусрету са квалитетним екипама као што је Салцбург. Они имају изузетно добро уиграну средину терена, брзе играче који су стална претња за противнички гол и зато сам јако задовољан што смо успели да их неутралишемо. Сматрам да имамо добар резултат пред реванш. Наравно да би било много боље да смо искористили барем једну од неколико одличних шанси које смо имали, али овог пута нам је недостајала завршница. Верујем да то неће бити случај у Салцбургу. Уверен сам да ће нам и један гол у гостима бити довољан да обезбедимо Лигу шампиона – рекао је Стојковић и наставио:

 – Формација Салцбурга је другачија од свих екипа против којих смо играли. Немају класична крила у екипи за чије чување бих ја био задужен и зато сам, као и читава одбрана, имао доста сложенији задатак. Да смо се добро снашли говори и чињеница да је за 90 минута наш противник само једном озбиљно припретио Борјану.  Шутирали су само из даљине, али из нашег шеснаестерца нису успели озбиљно да нас угрозе.

Наши навијачи утакмицу су пратили иза помоћних терена код јужне трибине и свих 90 минута песмом су бодрили наше момке.

– Било је необичнио играти пред празним трибинама. Сви смо уверени да бисмо ношени навијачком песмом са трибина успели да постигнемо бар један гол и да победимо. Још једном се показало колику снагу имају наши навијачи. Допирали су до нас повици и подршка од навијача окупљених иза јужне трибине и изузетно смо им сви захвални на томе. Верујем да ће у Салцбургу напавити домаћи терен за нас и показати зашто су најбољи на свету.

 Изабранике Владана Милојевића у суботу, 25. августа, очекује сусрет у Суперлиги Србије са екипом Чукаричког.

– И поред приче о Лиги шампиона тренутно нам је најважнији сусрет са Чукаричким који нас очекује у суботу на нашем стадиону. Имамо у екипи мноштво одличних играча, сви смо спремни у сваком тренутку и верујем да нам умор неће бити проблем да забележимо нову победу у првенству. Ко год се нађе на терену даће свој максимум, не заборављамо ни у једнм тренутку да нам је дупла круна приориет – поручио је Стојковић.

Повезане вести

1 comment

окнарб авг 22, 2018 at 19:47

милоја је заиста препородио звезду и мислим да је уз муслина наш најбољи тренер.једино се не слажем с њим да можемо играти без класичног играча средине терена.умијесто милијаша треба нам играча сличан головину

Reply

Leave a Comment