Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин трио у репрезентацији

Одличан страт сезоне фудбалера Црвене звезде није прошао неопажено. На адерсу Љутице Богдана 1а пристигли су позиви да се фудбалској репрезентацији Србије прикључе тојица наших првотимаца – Ненад Крстичић, Милан Родић и Немања Радоњић.

Фудбалска репрезентација наше земље отпочиње нови циклус такмичења. Изабраници Младена Крстајића прве две недеље септембра узеће учешће у новом формат такмичења, Лиги нација. Све звездаше радује вест да су се међу 23 имена за прве две утакмице нашла чак тројица наших фудбалера.

Немања Радоњић и Милан Родић били су део наше репрезентације на недавно завршеном Мундијалу у Русији, до се Ненад Крстичић након краће паузе враћа у национални тим.

Србија ће прво 7. септембра одмерити снаге са екипом Литваније а три дана касније састаће са репрезентацијом Румунијом. У нашој групи у Лиги нација налази се и репрезентација Црне Горе.

На спису селектора Крстајића су се, осим тројице актуелних, нашла и петорица некадашњих фудбалера Црвене звезде. Реч је о Марку Дмитровићу, Предрагу Рајковићу, Јагошу Вуковићу, Урошу Спајићу и Немањи Максимовићу.

Честитамо нашим фудбалерима на позиву у национални тим и желимо им много успеха на предстојећим мечевима!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment