Moja Crvena Zvezda
Архива

Звезда пала у Шапцу

РК Црвена звезда

Српски дерби СЕХА лиге припао је Шапчанима. Резултат 33-23 (14-14). У препуној хали “Зорка“ потпуно заслужено су славили рукометаши Металопластике, а пред нашом екипом су се отворила нова питања. У реду је да регионална лига није приоритет за нас у овом тренутку, није ни срамота изгубити од одличне Металопластике, али је срамота да наши рукометаши буду само пуки посматрачи на утакмицама регионалне лиге. Уместо да ове утакмице послуже да се подигне форма, да се екипа уигра без притиска освајања бодова, брука се грб Црвене звезде од града до града бивше нам државе.

У првом полувремену виђена је равноправна игра, ни једни ни други нису успевали да поведу са више од два разлике. У другом полувремену као да су изашле друге екипе. Домаћин разигран, у појединим моментима је подсетио на најбоље дане и “рукометне ванземаљце“, а наши момци не успевају да реше ни најједноставније ситуације. Разлика се повећавала из минут у минут, да би у 56. минуту достигла максималних десет које домаћи успевају да сачувају до краја.

Не преостаје нам ништа друго него да извучемо поуке из овог пораза, с надом да ће првенствено однос према дресу и грбу бити бољи у наредним утакмицама, а да ће самим тим доћи и бољи резултати.

ДВОРАНА: “Зорка». Гледалаца: 3.500. Судије: Саторђија и Панџић. Седмерци: Металопластика 5 (5), Црвена звезда: 5 (3). Искључења: Металопластика 14, Црвена звезда 12 минута. Црвени картон: Карановић (Металопластика) у 54. минуту.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Рајичић четири одбрана, Арсић 15 одбрана (два седмерца), Живановић, Кречковић, Алексић, Вејин, Драгаш 9 (5), Обрадовић 1, Марковић 6, Грујичић 4, Новаковић, М. Митровић 6, Л. Митровић 4, Теодоровић, Карановић 3
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јерај девет одбрана, Иванишевић седам одбрана, Живковић 1, Пуцељ, Пантелић 1, Надовеза, Павић 4, Пушица 1, Иванчев, Шљиванчанин, Ћирић 2, Докић, Блечић 2, Анђелић 4, Шћепановић, Суџум 5 (3), Милошевић 3.
Играч утакмице: Арсић (Металопластика).

Повезане вести

9 comments

njuma_njuma дец 1, 2011 at 12:31

moze neka vest, od sinoc niste nista napisali? 😀

Reply
djole дец 1, 2011 at 10:01

imam 2 pitanja za admina:
kolike su nam sanse u domacoj ligi,i jol se igra plej off?
i kakav je sistem takmicenja u kupuu ehf?

Reply
Deks дец 1, 2011 at 00:08

Stvarno ne znam poentu ucesca u SEHA ligi ? Najvise korsti moze da imaju ekipe poput Metaloplastike koje su mlade i ta ekipa treba da igra par godina zajedno a mi smo instant ekipa rok trajanja 1 sezona i kakvo mi iskustvo tu sticemo ? Trasipamo i ono malo para sto nemamo i trosimo i ono malo ugleda sto nam je ostao.

Reply
Dražen дец 1, 2011 at 08:18

Zvezda u SEHA ligi forsira samo mlade igrace. Vecinom je to i zbog gustog rasporeda, ali i da bi mladi igraci dobili iskustvo igranja jakih utakmica.

Reply
PERA BOR нов 30, 2011 at 23:40

Sve vise se pokazuje da je ucesce u seha ligi bila velika greska.Konacno nam je krenulo u domacoj ligi,u kupu ehf imamo lepu sansu da prodjemo u 4 rundu i onda dodje seha liga i porazi koji jednostavno kvare raspolozenje u ekipi(o umoru kao problemu da ne govorim).Ja se vise ne bi zamarao sa ovom regionalnom ligom,pustio bih decu da igraju pa sta ako smo zadnji, vazno je da budemo potpuno spremni za nasu ligu u kojoj imamo jos uvek lepe sanse da dodjemo do titule.

Reply
neca нов 30, 2011 at 23:22

Pa nemozes ti Seha i Srpsku ligu uz EHF kup da igras… Neznam stvarno koj nas djavo terao da igramo Seha Ligu…

Reply
I.g.o.r. нов 30, 2011 at 23:43

E, vidi se iz aviona da igraju to onako bzvz…. Opametili se ljudi pa kao trening koriste utakmice 100%….

Reply
Joe нов 30, 2011 at 23:10

Igra je bila sramotna !
A sto se bojkota tice glupost i nema ruznijeg prizora kad igra zvezda u hali a cuju se samo deca kako vicu plavi plavi.

Reply
Neca дец 1, 2011 at 01:02

i rukomet se bojkotuje ?? zbog cega to sad?

Reply

Leave a Comment