Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић – Идемо по победу

Фудбалери Црвене звезде у среду од 21 час имају прилику да обезбеде пролазак у групну фазу Лиге шампиона. У окршај против екипе Салцбурга, са капитенском траком на руци, предводиће их Вујадин Савић.

– Осећања пред ову утакмицу су прелепа, драго ми је да нам се пружила прилика да играмо одлучујућу утакмицу за улазак у Лигу шампиона, то дуго генерацијама пре наше није пошло за руком. Идемо са позитивним резултатом у реванш, битно је да нисмо примили гол код куће, тако да се надам да ће нас погодак у Салцбургу одвести у групну фазу Лиге шампиона. Салцбург има специфичан стил игре, нисмо навикли на то, али уз шефа и стручни штаб који праве фантастичну анализу и на прави начин нас припремају за утакмицу лако се прилагодимо. Верујем да неће бити проблема на мечу, као што их није било ни у Београду – рекао је Савић.

Сусрет са Салцбургом, најважнија утакмица у скоријој Звездиној историји, главна је тема у медијима.

– Наравно да нас сви питају о утакмици у среду, али то нам не представља проблем. Само играње у Звезди носи дозу притиска, небитно да ли играте меч у Суперлиги или Лиги шампиона, нема разлике, увек морате да победите. Сматрам да се ми одлично носимо са притиском, показали смо то много пута до сада. Нисмо се никад никог плашили, па нећемо ни сада. Идемо у Салцбург да обезбедимо пролазак даље. Нема притиска, присутан је само позитиван набој.

Наши првотимци су силно мотивисани да донесу велику радост цвено-белој породици у среду увече.

– Стално се бодримо међусобно, тако ће бити и пре него што изађемо на терен у Салцбургу. Свима нам је јасно колику радост ћемо донети нашим навијачима и нашим породицама ако прођемо, а од тога нема ништа лепше. То нам је свима највећи мотив. Не треба овим играчима много да се прича, паметни су, зрели, знају шта нас чека. Сви смо у екипи искрени Звездаши и прави другари између себе, верујем да је то наша највећа снага.

У Салцбургу се очекује велики број Звездиних навијача на трибинама.

– Колико сам испратио пре утакмице у Београду тренер гостујуће екипе Марко Росе рекао је да је наша предност што смо играли пред празним трибинама. То нисам разумео, али надам се да ће у среду осетити колика је снага наших навијача и колико нам значе. Убеђен сам да његова изјава није тачна. Већ сада се тражи карта више, свима нам константно звоне телефони, сви питају за карте, тако да верујем да ћемо имати огромну подршку – поручио је Савић.

Повезане вести

Leave a Comment