Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић: Звездаштво је наша снага

Експедиција Црвене звезде кренула је пут Салцбурга где ће у среду од 21 час, у реванш мечу са аустријском екипом, покушати да обезбеди улазак у групну фазу Лиге шампиона.

Већ смо обезбедили учешће у Лиги Европе, што је велики успех за сваку екипу, али ми се тиме не задовољавамо. Свако овде зна да Звезда увек има највеће амбиције и да су пред нас увек постављени највиши циљеви. Зато идемо у Салцбург да победимо и да направимо корак више у односу на прошлу сезону. Много година се чека на групну фазу Лиге шампиона и верујем да је сада дошао тренутак да вратимо Звезду тамо где јој је и место, међу великане европског фудбала – рекао је Крстичић.

Београдских 0:0 оцењује као позитиван резултат пред реванш.

Салцбург је одлична екипа, зато је било јако битно да на свом терену не примимо погодак. Наша одбрана још једном је показала да је непробојна и сматрам да имамо добар резултат. Одлично смо се тактички припремили за утакмицу, али на оваквим сусретима срце игра огромну улогу. Мислим да ће наше заједништво и љубав према црвено-белим бојама, као и огромна жеља за успехом, допринети томе да се ми радујемо на крају сусрета.

Наш везиста очекује гласну подршку црвено-белих навијача са трибина „Ред Бул арене”.

Наши навијачи су нас после меча са Чукаричким на сјајан начин поздравили и испратили на пут. То је већ постала традиција која нама играчима много значи. Верујем да ће се у Салцбургу орити са трибина песма наших присталица, влада огромно интересовање за утакмицу међу нашим навијачима свуда у свету и сигуран сам да ћемо осетити њихову позитивну енергију – поручио је Крстичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment