Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда са навијачима у Лиги шампиона

Дан после историјског успеха, још лепих вести стиже на адресу у Љутице Богдана 1а.

Наиме, УЕФА је одлучила да преиначи првобитну казну Црвеној звезди и уместо две утакмице пред празним трибинама, наш тим је санкционисан једним мечом без публике, поред финансијске казне.

То значи да је жалба уродила плодом, односно да је правни тим шампиона Србије урадио фантастичан посао у Ниону.

Како је Звезда против Салцбурга у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона играла без публике, тако ће у првој утакмици као домаћин у елитном такмичењу имати подршку верних навијача и препознатљив хук са трибина.

Фудбал се и игра због публике, па је прави потез што ће Звезда као домаћин у Лиги шампиона имати пун стадион.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE авг 30, 2018 at 14:57

zvezda je institucija..zvezda je zivot..zvezda se voli a ne par d.ebila sa severa da misle da su genijalci..mislim da treba da razgovara Dzaja i Terza sa njima jer sledeci put nece biti bez publike vec diskfalifikacija i gubitak milona evra.pamet u glavu i nadam se da necu vise da drhtim kad pocne tekma koji ce transparent bolesnici da istaknu

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 30, 2018 at 17:53

bilo bi me sramota da budemo gori od g.lodara. njihovi najvijaci su podeljeni ali ovakve stvari ne prave klubu kao ovi nasi geneijalci.nadam se da ce veceras da riknu

Reply
zvezdas авг 30, 2018 at 14:31

Cekalo se samo da vide da li ulazimo u LS ili ne,nece oni da ostanu bez sigurnih para od nas…uzivajmo braco,spremajmo se za spektakle i nadam se da ce par ljudi koji vode severnu tribinu da ovaj put se iskulira od nepotrebnih skandiranja i pesama,vec da svi zajedno pruzimo veliku podrsku momcima…idemooooo!!!

Reply
Hadži Dragan NBG авг 30, 2018 at 13:26

A sad Delije,kličite Zvezdi,Srbiji,igračima,ostavite se politike.Ko je protiv Ratka Mladića i Kosova taj Srbin nije,ali budimo patriote tamo gde treba,a ne na stadionu gde štetimo našem klubu.I ne zviždimo himni Lige Šampiona,jer smo se za istu krvavo izborili.

Reply

Leave a Comment