Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: „Трудимо се да данас завршимо Боаћија…“

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић истиче да су живели за то да добију противнике какви их чекају у Ц групи Лиге шампиона.

Шампион Србије ће на мегдан Пари Сен Жермену, Наполију и Ливерпулу.

Генерално није било лаких група, евентуално група у којој су Локомотива, Порто, Шалке и Галатасарај, али искрено не бих волео да смо добили ту групу. Све групе су изузтено јаке и мислим да нас чека фудбалски спектакл ове јесени у Београду. Прелазни рок траје још сутра и надам се да ће ПСЖ да прода можда Мбапеа или Нејмара, па да буде мало лакше, али нас стварно чекају лепе утакмице. Народ ће моћи да ужива, за ово смо живели и, ево, дочекали смо – рекао је Терзић непосредно после жреба у Монаку.

О противницима је имао само речи хвале…

– Не говорим само око довођења играча, а трудимо се да у петак завршимо све око Боаћија, али спремићемо се и за те утакмице. Направићемо добре анализе и тактички се спремити да се супротставимо таквим асовима. То су, једноставно, ванземаљци који чине ове три екипе. Наполи је компактна екипа која може да парира Јувентусу, Пари Сен Жермен је тренутно најбогатији клуб на свету са вансеријским асовима. Ливерпул и ПСЖ су главни фаворити за освајање титуле првака Европе ове сезоне – истакао је Терзић.

Генерални директор Звезде верује да ће навијачи уживати.

– Стварно смо хтели да српски народ има шест спектакуларних утакмица, наши људи ће бити и на ова три гостовања, на три велика стадиона. Мислим да су Црвена звезда и њени навијачи заслужили спектакле који су пред нама – завршио је Терзић.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE авг 31, 2018 at 18:30

Boaci i Marin i mi smo na konju..napad Kafu-Boaci-Marin-Ben i da deremo g.lodare kao nikad

Reply
Hadži Dragan NBG авг 31, 2018 at 08:16

Bravo Terza,samo tek sad nema opuštanja.Idemo u nove pobede.

Reply

Leave a Comment